Güncel:
Trabzonspor formasının üzerine cübbesini giyip nikahı öyle kıydı

 Trabzonspor’a olan tutkusuyla bilinen ve Trabzonsporlu futbolcuların sürekli ziyaret ettiği Gümüşhane'nin Torul  ilçesinde Fenerbahçeli Buket Aytemur ve İlhami Fettah Arslan çifti hayatlarını birleştirecek imzayı atacakları masaya Fenerbahçe formalarıyla oturdu. Bu durumu daha önceden haber alan ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ise tam nikah masasına otururken kazağını çıkararak Trabzonspor formasının üzerine cübbesini giyip nikahı öyle kıydı.

Torul Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde kıyılan nikahın şahitleri de Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giyerek törene katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan nikahta bir Trabzonsporlu Belediye Başkanı olarak bu mutlu birlikteliğe hep birlikte şahitlik edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Evren Özdemir, “İnşallah güzel bir beraberliğiniz olsun. Vatana, millete, dini İslam'a hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin Rabbim” dedi.

Başkan seçildiğinden beri ilk defa böyle bir nikah kıydığını, böyle bir organizasyona giren olmadığını kaydeden Özdemir, “Torul küçük bir yer. Fenerbahçe formalarıyla nikaha gelecekleri haberi bana ulaşınca ben de Trabzonspor'un bir taraftarı olarak onlara bir sürpriz yapmak istedim ve Trabzonspor formasıyla beraber nikahlarını kıydık. İkisi de değerli insanlar. Allah ömür boyu mesut etsin diyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim. İlk defa böyle bir nikah kıydım. Allah bir ömür mesut ve bahtiyar eylesin” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku