Güncel:
Trabzonsporlu Belediye Başkanı Jimenez'den şaşırtan talep!
 

Fransa’nın Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez, Şalpazarı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Refik Kurukız  ile bir araya geldi. Başkan Jimenez, 24 Şubat Trabzon'un Kurtuluşu etkinliklerini 2023 yılında Garges Les Gonesse şehrinde gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız , Garges Les Gonesse şehrinin Belediye Başkanı Benoit Jimenez ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Jimenez'e Büyükşehir Belediyesini ziyareti sırasında Genel Müdür Benoit Nagel, Belediye Başkan Yardımcısı Bursalı Gülseren Ekici, Belediye Encümeni Trabzonlu Müfit Birinci ve Belediye Encümeni Niğdeli Fatih Karakadağ eşlik etti.

Fransa'da ve şehirlerinde çok sayıda Trabzon ile Karadeniz hemşehri derneği bulunduğunu kendisinin de Trabzonsporlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Jimenez, "Şehrimizde 2 binin üzerinde Türk vatandaşımız yaşamaktadır. Türk Belediye Başkan Yardımcımız ve Türk encümenlerimiz var. Güzel bir ilişkimiz ve diyaloğumuz var. Bugün de güzel ilçenizdeyiz. Bizi ağırlamanızdan ve gösterdiğiniz misafirperverlikten çok memnun kaldık. 2023 yılında Garges Les Gonesse şehrimizde 24 Şubat Trabzon'un Kurtuluşu etkinliği gerçekleştirmek istiyoruz. Bu etkinliğe Karadeniz Bölgesi’nden olan ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı da davet edeceğiz"Şalpazarı Belediye Başkanı olarak sizleride aramızdan görmekten onur duyarız'' dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Refik Kurukız  ise, "Trabzonlu hemşehrilerimize dünyanın her bölgesinde rastlayabilirsiniz ve her şeyi başarmak için tüm güçleriyle çalışırlar. Sizin ekibinizde de Trabzonlu hemşehrimizin olması da bunun bir göstergesidir. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan çok mutlu olduk." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Refik Kurukız ziyaretin sonunda Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler (Bal,Çentik, Ağasar Elbiseli Bebek,Çay,Fındık ve Fotoğraf yarışmasinda dereceye giren fotoğrafı takdim etti. 

Ziyaret, Belediye Başkanı Refik Kurukız  ve Başkan Jimenez’in hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku