Güncel:
TTSO'da Başkan Zorluoğlu ile projeler istişare edildi
 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti. Ziyarette belediyenin yürüttüğü projelerin son durumlarıyla ilgili istişarede bulunuldu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Başkanvekili Atilla Ataman ve diğer ilgililerle birlikte TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ekim ayında yapılan seçimlerin ardından göreve başlayan yeni kurullara başarı dileklerini ileten Başkan Zorluoğlu, "Trabzonumuza ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmak nasip olur inşallah. TTSO şehrimiz için gerçekten önemli bir kurum. Geçmişten gelen mirasla ileriye doğru önemli adımlar atacağına şüphem yok" ifadesini kullandı.

PROJELERİN SON DURUMUNU PAYLAŞTI

Başkan Zorluoğlu, TTSO hizmet binasının karşısındaki alanda yürütülen projelerle ilgili son durumu da paylaşarak, "Biliyorsunuz modern bir gasilhane binasını tamamlayarak hizmete aldık. Avrasya Pazarı ile Planetaryum ve Bilim Merkezi inşaatımız devam ediyor. Bu iki projeyi Haziran ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Yine aynı bölgede yer alan Kuyumcukent'in projesi de tamamlandı. Önümüzdeki mecliste kararını alıp ihale sürecini başlatacağız. Ganita projesini de Nisan ayında tamamlamayı planlıyoruz. Maraş Caddesi'nin cephe sağlıklaştırma projesi de hazır. Onunla ilgili planlamalarımızı yapıyoruz. Sebze - Meyve Hali ve Toptancılar Sitesi de çözmek istediğimiz konular. Birçok projede Ticaret ve Sanayi odamızla da birlikte hareket ediyoruz" diye konuştu.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi de nazik ziyareti için Başkan Zorluoğlu'na teşekkür ederek, yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku