Güncel:
TTSO ile Kanuni Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Balaban arasında imzalanan protokol kapsamında, okulda yapılacak girişimcilik ve Ar-ge çalışmalarına TTSO destek verecek. Okul Müdürü Mustafa Balaban, "Bu protokolle okulumuzda Ar-ge çalışmaları ve eğitimin niteliğini artırmak üzere, lise öğrencinde girişimcilik kültürünün oluşturulması ve şirketleşme süreçlerine yönelik farkındalığın artırılmasını amaçlıyoruz. Ayrıca Fikri Sinai Mülkiyet Hakları Yönetimi ve Lisanslama Hizmetleri konusunda öğrencilerde bilinçlendirme çalışması yapılması, planlı çalışmalar yürüterek öğrencilerimizde proje bazlı düşünce kültürünün yerleşmesini hedefliyoruz" dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da gençlerin girişimciliğe yönelmelerini önemsediklerini ve bu konuda ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini vurguladı. Okul Müdürü Mustafa Balaban, günün anısına Başkan Hacısalihoğlu'na plaket takdim etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku