Güncel:
TTSO'da  Erkut Çelebi dönemi başladı
 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) yapılan seçimler sonucunda meclis başkanlığına yeniden M. Şadan Eren, yönetim kurulu başkanlığına ise Erkut Çelebi seçildi.

HÜLYA ULUSOY YÖNETTİ

TTSO'da geçen hafta yapılan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinin ardından oluşan meclis üyeleri, bugün meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini seçti. TTSO toplantı salonunda yapılan seçimleri usul gereği en yaşlı meclis üyesi sıfatıyla Emriye Hülya Ulusoy ve en genç meclis üyesi sıfatıyla Nurbanu Uzun yönetti. Ulusoy açılışta yaptığı konuşmada, "Öncelikle Cumhuriyetimizin 99'uncu yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Seçimlerimizin iş dünyamıza ve Trabzonumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MECLİS BAŞKANLIĞINA YENİDEN EREN SEÇİLDİ

TTSO meclis başkanlık divanı seçimlerinde M. Şadan Eren'in listesi 50, Ekrem Çapkınoğlu'nun listesi 29 oy aldı. Bu sonuçla M. Şadan Eren yeniden meclis başkanı seçilirken, meclis başkan yardımcıları Emriye Hülya Ulusoy ve Selçuk İskender, meclis kâtip üyesi ise Mehmet Üçüncüoğlu oldu.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÇELEBİ SEÇİLDİ

TTSO seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına ise Erkut Çelebi seçildi. Erkut Çelebi'nin listesi 50 oy alırken, mevcut başkan M. Suat Hacısalihoğlu'nun listesi 27 oy aldı. 79 oyun kullanıldığı seçimde 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Erkut Çelebi başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Ahmet Kazaz, Ali Haydar Baş, Alper Bektaş, Cesur Gerigelmez, Emre Koç, Mehmet Çelebi, Muzaffer Yıldız, Samet Canbakkal, Sayim Adanur, Selami Ayyıldız.

DİSİPLİN KURULU BELİRLENDİ

TTSO genel kurulunda Disiplin Kurulu Asıl üyeleri ise şu isimler oldu:

Ahmet Çakır, İzzet Tuna, Cihan Erhan, Sebahattin Alemdar, Oktay Akyüzlü, Rafet Kazaz.

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ BELİRLENDİ

TTSO genel kurulunda belirlenen TOBB Genel Kurulu Asıl delegeleri ise şu isimlerden oluştu:

M. Şadan Eren, Ahmet Akyüz, Alaattin Aydın, Aytaç Aydoğan, Ercan Şılbır, Mehmet Turhal, Nazım Çiçek, Özgür Sarıalioğlu, Temel Albayrak, Vedat Muhcu.

TTSO Meclis Başkanlığına yeniden seçilen M. Şadan Eren, konuşmasında, "Seçim artık bitmiştir. Biz artık 79 kişi olarak Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesiyiz. Hepimize hayırlı olsun. İlimize hayırlı olsun. Ayrıca Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

TTSO Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Erkut Çelebi ise "Öncelikle Cumhuriyet bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, mekânları cennet olsun. Biz buraya çalışmak için geliyoruz, hep birlikte çalışacağız" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku