Güncel:
Tuba Bilgin Ortahisar için başvurusunu yaptı
 

Eğitimci, Esnaf ve Sosyal Sorumluluk projeleriyle STK'larda gönüllü bir şekilde görev alan, Yeniden Refah Partisi Trabzon Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Bilgin, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Ortahisar Belediye Meclis Üyesi olmak için resmi başvurusunu yaptı. Tuba Bilgin, başvurusunu Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat' a teslim etti ve desteklerini istedi.

 

Yeniden Refah Partisi Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tuba Bilgin başvuru işleminin ardından yaptığı açıklamada: “Trabzonumuz için en hayırlı hizmetleri yapmaya niyetliyiz. Bunun için ilk adımı attık ve Ortahisar Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumuzu İl Başkanımız Süleyman PULAT Beyefendi'ye teslim ettik. Bugüne kadar olduğu gibi  bundan sonra da desteklerini bekliyoruz” dedi.

Başvuru evraklarını teslim alan İl Başkanı Süleyman Pulat yaptığı açıklamada: “Ortahisar Kadın Kolları Başkanımız Sn. Tuba Bilgin  Hanımefendi'nin, Merkez İlçemiz olan Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Şehrimiz için hayırlara vesile olur inşallah, kendisine bu süreçte başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

SÜRMENE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF...

Haberi Oku