Güncel:
Turizmin gelişmesi için mutlaka etkili denetim yapılmalı
 Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı ve kurul üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti. Ziyarette turizm sezonu öncesi yapılması gereken çalışmalar, sektörün talepleri ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen TÜRSAB D. Karadeniz BTK Başkanı Volkan Kantarcı, yoğun bir turizm hareketinin yaşandığı Trabzon'da bunun sürdürülebilir hale getirilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluklar olduğunu ifade ederek, "Öncelikle üzerinde durulması gereken konulardan biri de denetim ve kayıt dışının önlenmesi. Taşıma, tur organizasyonları ve konaklama başta olmak üzere turizm sektöründe kayıt dışının önlenmesiyle hem sektör hem de devlet kazanacak" dedi. Kantarcı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve kurullara da yeni görevlerinde başarılar diledi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, turizm hareketinin şehrin ekonomisine çok büyük katkılar verdiğini vurgulayarak, "Bunun devamı için elbette tüm paydaşların sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmesi önemlidir. Biz oda olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" ifadesini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku