Güncel:
Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine Ali Faiz getirildi
 

Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine Ali Faiz getirildi.

Trabzon’da uzun yıllar Türk-İş İl Temsilciliği ve Türkiye Yol-İş Sendikası 1 No.lu Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Gökhan Gedikli’nin Genel Merkez Yönetiminde Sendikanın 2. Adamı olarak Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreterliği  görevine getirilmesinin ardından Türkiye Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine Ali Faiz getirildi.

 

Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan Gedikli’nin Trabzon Şube Başkanı olduğu dönemde çalışma ekibinde Şube Mali Sekreteri olarak görev yapan Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanı Ali Faiz yaptığı açıklamada: “Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan Gedikli Başkanım, Genel Merkez Yöneticilerimiz ve yakın çalışma arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine getirildim. Şahsımı bu kutlu göreve layık gören bütün mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan Gedikli yaptığı açıklamada: “Türkiye Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube Başkanlığı görevine başlayan Ali Faiz ve yönetim kurulunda ki arkadaşlara başarılar diliyorum. Kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yaparak İşçi hakları konusunda verdiğimiz mücadeleyi daha ileriye taşıyacaklarından eminim. Gece gündüz 12 ay çalışan, insanlarımızı Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaştıran, aileleri birbirine kavuşturan, kışın karda yazın asfaltta bütün hizmetleri yapan teşkilatımız çok önemli hayati bir görevi yerine getirmektedir” dedi.

 

Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Eğitim Sekreterliği görevini uzun yıllardır başarılı bir şekilde devam ettiren Ahmet Kılıç ise yeni dönemde Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevini sürdürecek.

 

Ali Faiz Başkanlığında oluşturulan Türkiye Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şube’nin, Şube Genel Sekreterliğini Ahmet Nuroğlu, Mali Sekreterliğini Gündoğdu Mersinli, Teşkilatlandırma Sekreterliğini Mustafa Kopuz, Eğitim Sekreterliği görevini Necmettin Muhcu  yapacak.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku