Güncel:
'UÇAK BİLETİ BULMAK NEREDEYSE İMKANSIZ”
 TSGİAD BAŞKANI ADEM KAHRAMAN’DAN “HAVA YOLU ULAŞIMINDA BİLET KRİZİ” AÇIKLAMASI

“UÇAK BİLETİ BULMAK NEREDEYSE İMKANSIZ”

Trabzon Sanayi ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Adem Kahraman, turizmin canlanmasıyla gündeme gelen uçak biletlerindeki talep artışını ve Ordu, Trabzon havalimanı arasındaki fiyat farkını değerlendirdi.

Başkan Kahraman;
“Enflasyon nedeniyle artan maliyetler, uçak biletlerinde gözle görülür artışa neden oldu. Ulaştırma Bakanlığı’nın tavan fiyat uygulamasını devreye sokmasının ardından hava yolu şirketleri yakıt maliyetlerini karşılamak için dış hat seferlerini arttırdı. İç hatlara yönlendirilen uçak sayısı azalınca bu kez birçok yolcu bilet sıkıntısı yaşamaya başladı. Kentimizde turizmin yoğun olduğu dönemde uçak bileti bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Hem kentimizi ziyaret eden turistlerin hem de yerli halkın bu konuda daha fazla mağdur olmaması için seferlerin arttırılması yönünde çalışmalar yapılmalıdır.” İfadelerini dile getirdi.

“TRABZON’DA UÇMANIN BEDELİ ÇOK PAHALI”

“Artan maliyetler ve bilet sıkıntısından dolayı yerli halkın birçoğu kentimize gelip gitmek için Ordu havalimanını kullanmak zorunda kalıyor. Yapılan araştırmanın sonucunda Ordu ve Rize havalimanında uçmanın bedeli Trabzon havalimanından daha uygun olduğunu görülmektedir. Ek seferler düzenlenerek yaşanan bu sıkıntının giderilmesi konusunda çalışmalar yapılmalıdır.” Dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku