Güncel:
Vehbi KOÇ: 'Bu felaketin yaralarını hep birlikte el ele vererek saracağız”
 

Deprem bölgesine insani yardımlarını devam ettiren Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Hayırsever İş insanı Vehbi Koç Hatay’da deprem bölgesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek dertlerini dinledi ve çocuklara oyuncak dağıttı.





Vehbi Koç ziyarette yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen depremden etkilenen bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah Ülkemizi ve Milletimizi tüm afetlerden muhafaza eylesin. Depremde enkaz altında kalarak vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde yardım tırımıza eşlik ederek ilk durağımız Hatay'a gelmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı dinliyoruz bu felaketin yaralarını hep birlikte el ele vererek saracağız. Asrın felaketine karşı devlet millet el ele vererek bu enkazı hep birlikte kaldıracağız.
Hatay, Kırıkhan, Samandağ, Antakya ve İskenderun'da depremzede vatandaşlarımızı çadırlarında ziyaret ettik. İhtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Çocuklarımıza oyuncak hediye ederek destek verdik. 3 öğün sıcak yemek çıkaracak olan seyyar mutfağımız hizmetini sürdürüyor.  Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yardım malzemelerini kendilerine ulaştırdık ve bölgeye desteğimiz devam edecektir” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku