Güncel:
Veli Akademisi etkinliğine 5302 veli katıldı

 TRABZON İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin yanı sıra, velilere de değilim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Veli Akademileri düzenleyen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplamda 14 bin 500 veliye ulaştı. Bugün online olarak düzenlenen Veli Akademisine toplamda 5 bin 342 velinin katıldığı öğrenildi.


Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Hacıfettahoğlu ve Rehber Öğretmen, Psikolojik Danışman Elif Terzi’nin de katıldığı Veli Akademesi’nin 20 salon, 1 Halk Eğitim Merkezi ve Maçka ile Sürmene’de olmak üzere 2 kıraathanede yapıldığı bildirildi.





Online Vali Akademisinin yapıldığı ilginç noktalardan biri de Maçka İlçesi’nde Ada Kıraathanesi oldu. Oyunlara ara verilerek yapılan Veli Akademesi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan işletme sahibi Eyüp Keskin, eğitim için yapılan faaliyete işletmelerini açmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Keskin, akademi sırasında da bir yandan velilere çay servisi yaptı. Alaçam Muhtarı Lokman Akyüz ise “Sayın valim sizleri canlı olarak da görmek isteriz” derken verilen bilgilerden dolayı teşekkür etti.


Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu ise, “Nasıl biz Trabzonlular olarak, “Bize her yer Trabzon” diyorsak, eğitimde benzer sloganla “Bize her yer eğitim” sloganı ile birlikte başarıyı yükseltmek istiyoruz” ifadeleri kullandı. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku