Güncel:
YALIKÖY SAHİLDE KOLİVA İLE KARADENİZ RÜZGARI ESTİ
 Karadeniz müziğinin sevilen grubu Koliva, Fatsa Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Yalıköy Sahil Etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde Fatsalılara unutulmaz bir Karadeniz gecesi yaşattı.

Fatsa Belediyesi tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Yalıköy mahallesinde yapılan kutlamalar çerçevesinde akşam bölümünde Karadeniz şarkıları ile bilinen Koliva ve ekibi sahne aldı.

DAMLA EKİZ VE SERHAT AYGIN KONSERİ

Kabotaj Bayramı’nın gündüz bölümünde düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerin ardından Koliva Grubu öncesi Damla Ekiz ve Serhat Aygın konser verdi. Damla Ekiz ve Serhat Aygın söyledikleri eski ve yeni şarkılarla izleyenlere heyecanlı ve keyifli bir müzik akşamı yaşattı. Damla Ekiz ve Serhat Aygın’ın ardından Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları oyuncuları İlker Taze, İbrahim Çapkın, Alican Taze, Mert Baş ve Hasan Çullu, “Çekiyoruz” isimli kısa tiyatro gösterisini sundu.

Gecenin finalinde sahne alan Koliva grubu ise söyledikleri Karadeniz şarkıları ile Yalıköylüleri gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.

“FATSA YALIKÖY HER GEÇEN GÜN YATIRIMLARLA GÜZELLEŞİYOR”

Koliva grubu sahne aldıktan bir süre sonra sahneye gelen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, coşkulu gençlere ve vatandaşlara Yalıköy’de çok güzel çalışmaların yapıldığını belirterek, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz sahil düzenleme çalışmalarına başladı. Biz, Fatsa Belediyesi olarak spor yatırımlarımız çerçevesinde Yalıköyümüze bir basketbol voleybol, bir de halı saha yaptık. Çok yakın bir zamanda bu tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.

“BAŞKAN KİBAR’DAN KOLİYA BİR SONRAKİ FATSA KONSERİNE FUTBOL MAÇI TEKLİFİ”

Sahnedeyken Koliva grubunu Fatsa’da ağırlamaktam duyduğu memnuniyeti ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İnşallah yaptığımız halı sahada Koliva ekibi ile maç yapmak isteriz. Bir dahaki Fatsa’ya gelişlerinde Koliva ekibi konser öncesi güzel bir maç yapabiliriz.” diye konuştu.

KOLİVA GECENİN GEÇ SAATLERİNE KADAR SAHNEDE KALDI

Konuşmanın ardından Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Koliva’ya gecenin anısına bir buket çiçek ve şilt taktim etti. Konser, buket ve şilt takdiminin ardından gecenin geç saatlerine kadar devam etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku