Güncel:
Yaşar Erbaşaran: 'Makamlar kimsenin babasının malı değil, buralarda güzel izler bırakalım kırıcı olmayalım”

 Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran deyim yerindeyse Akçaabatlılar Vakfı’nın küllerinden yeniden doğmasına vesile oldu.

Tabi ki bunu tek başına başarmadı. Mükemmel bir ekip oluşturdu. Yönetim kurulu üyeleri, belediye yönetimi ve ilçedeki STK’lar da kendisine bu anlamda destek veriyor. Bunu bile başarmak önemlidir.

Erbaşaran’ın en çok muzdarip olduğu konulardan biri de Vakıf lokalinde oyunun yasaklanması oldu. Sürekli bu konuda baskı yiyor. Ancak geri adım atmıyor. Sanki Akçaabat’ta oyun oynanacak bir yer kalmadı.

Lokalde oyunu yasaklayan Erbaşaran aslında mükemmel bir karara imza attı. Burayı öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir mekan haline getirdi. 

Erbaşaran bu konuda zaman zaman sosyal medyadan sitem de ediyor. İşte onlardan biri: “Bu dünya gelip geçici güzel şeyler bırakmak lazım. ‘Yalan yanlışı alkışlıyorsan fikrin zekan yoktur, doğru ile yanlışı eğriyi ayırt edemiyorsan aklın zekan yoktur, yalan ve yanlışa sahip çıkıyorsan ahlakın yoktur. Rabbim doğru yoldan ayırmasın. Allah kalbi temiz dürüst doğru fitne fesat olmayan güzel kalpli namuslu ahlaklı hayırsever topluma faydalı insanlarla karşılaştırsın. Bu Akçaabat’ta bizler neyi pay edemiyoruz. Herkes birbirine saygılı olmalı, bir yerde isen makamlara sende saygılı olman lazım. Bu makamlar kimsenin babasının malı değil buralarda güzel izler bırakalım kırıcı olmayalım. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku