Güncel:
Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İlçelerde esnaf ziyaretine başladı
 

Kardeş İlçe Projesiyle, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları ilçelerde bir araya gelip esnaf ve halk ziyaretlerine başladı. Bunun ilk örneğini Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba BİLGİN, Çaykara İlçe Başkanı Fatma DİLEK ile bir araya gelerek Uzungöl bölgesinde gerçekleştirdi.

 

Esnaf ile görüşen BİLGİN ve DİLEK, Yeniden Refah Partisi' nin seçimlere tek başına girecek güçlü bir alternatif olduğunu ve  Genel Başkanları Dr. Fatih ERBAKAN' ın üretim, istihdam, ihracata yönelik uygulanabilir projeleri ile her sektörde hızlı bir iyileşmeyi başarabilecek güçlü kadrolarıyla Cumhurbaşkanı adayları olduğunu belirttiler. Esnaftan destek gördüklerini ve esnafın artık yenilik, değişiklik istediğini dile getiren Başkan Tuğba BİLGİN vatandaşların partimize çok büyük bir desteği var bunu açıkça dile getiriyorlar dedi.

 

Kardeş İlçe Projelerine önümüzdeki günlerde Of İlçesi ile devam edeceklerini belirten Tuğba BİLGİN, halkımızın desteğini yanımızda hissettikçe motivasyonumuz daha da artıyor ve çalışmalara daha hızla bir şekilde devam ediyoruz dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku