Güncel:
Yeniden Refah Partisi Ortahisar Kadın Kolları Başkanlığı, STK çalışması olarak önemli bir organizasyona imza attı.
 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi ve Engelsiz İletişim Merkezindeki tüm dernekleri, sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek için Parti binalarına davet ettiler. Davete katılan; THMGŞD ve Yetimleri Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Umuda Destek Derneği, Avrasya Engelsiz Yaşam Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Down Sendromlular Derneği, Otizm Derneği, İşitme Engelliler Derneği ve toplantıya katılarak destek veren MKYK Üyesi Genel Merkez Engelli Vatandaşlar Bşk.Yrd. Cengiz ERDURAN, İl Bşk. Süleyman PULAT, Ortahisar İlçe Bşk. İbrahim AYDIN, İlçe Engelli Birim Bşk. Oktay BALCI' ya ve toplantıya katılamayarak selamlarını ileten Beyazay Derneği, Lösemi ve Gönüllü Engelliler Derneği, MS Derneği, Altı Nokta Körler Derneği' ne teşekkür ederek sözlerine başlayan Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba BİLGİN Yeniden Refah Partisi olarak bu derneklerimizin her biriyle ilgili çok yoğun çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti.

 

Tuğba Bilgin, geçmişten beri bu konunda ne kadar hassas olduklarını ifade ederek, yaşanan tüm sıkıntıları çözmek için projelerinin hazır olduğunu belirtti. Söz alan dernek başkanları, karşılaştıkları problemleri, bununla beraber devletten beklenti ve taleplerini dile getirdiler. Genel Başkan yardımcısı Sn. Erduran, kendisi de aynı zamanda bir Güneydoğu gazisi olması hasebiyle sıkıntıları yakinen hissettiğini, engellilerle ilgili parti politikalarının ne şekilde olduğunu ve neleri hedeflediklerini belirtti. İl Başkanı Sn. Pulat da, dünya tarihinde Engelli haklarını hak sahiplerine ilk defa Rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN' ın Başbakanlığı döneminde verdiğini, ama günümüze geldiğimizde aynı hızla iyileştirmelerin, istihdamlarının yapılmadığını belirterek, halkımızın desteğiyle işbaşına geçtiğimizde tüm hak sahiplerine haklarının verileceğini ve bu dernek mensuplarımıza adaletli bir yönetim ile gereken önemin, değerin verileceğini kaydetti. İlçe Başkanı Sn. Aydın da Ortahisar' ın 87 mahallesini sahada aktif bir şekilde dolaşarak gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı dernek ziyaretlerine sık sık çıkamadıklarını ama hepsi ile ilgili bilgileri olduğunu ve onlar için daha çok gayret edeceklerini belirtti.

Ortahisar İlçe Kadın Kolları teşkilatı, derneklerin söylemlerinden aldıkları notları 5 Şubat Pazar günü Ankara' da gerçekleştirecekleri büyük toplantılarında Genel Başkanlarına ileteceklerini ifade ettiler. Davetten dolayı çok memnuniyet duyduklarını ifade eden dernek başkanları, Yeniden Refah Partisi teşkilatlarını kendi mekânlarında görüp ağırlamak istediklerini dile getirdiler. Kadın kollarının hazırladıkları hediye takdimi ile program sonlandı. Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba BİLGİN, STK çalışmalarına diğer aktif dernekleri de bu şekilde davet ederek, seçim çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku