Güncel:
Yomra Kültür Merkezi görkemli bir törenle açıldı

 Yomra Kültür Merkezi açılışı, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa, Aydın’ın yanı sıra, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, GİK Üyesi Yavuz Aydın, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli,  Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Artvin İl Başkanı Kemalattin Akkök, Eski Milletvekili Ali Kemal Başaran, İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, CHP İlçe Başkanı Erol Pekşen, AK Parti İlçe Siyasi İşler Başkanı Ufut Yiğit, Saadet Partisi İlçe Başkanı Selçuk Atasoy, Gelecek Partisi ilçe Başkanı Ayhan Gümrükçü, Deva Partisi İlçe Başkanı Funda Çuvalcı, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

https://www.yomrasonhaber.com/dosyalar/yuklenen/resim/TNC_4255.jpg

Bıyık: Canımıza mâl oluyordu

Açılışta ilk konuşmayı yapan başkan Mustafa Bıyık "hizmetler canımıza mal oluyordu ama yolumuzdan dönmedik" dedi.

Bıyık "Yomra’daki açılışımıza hoş geldiniz. 2018 yılının son döneminde Yomra belediye başkanlığı adaylığımı açıklamıştım. O gün hayallerimiz olduğunu söylemiştim. Şimdi o hayalleri gerçekleştiriyoruz. Yapacağımızı söylediğimizde hayal edemeyeceğimiz söylenmişti. Şimdi kültür merkezi açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kültür merkezimiz ile sadece Yomra’ya değil ilimize de hizmet ediyoruz. İlçemizdeki caddemizin ihalesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Uçak enkazı ile ilgili çalışmamız devam ediyor.

Biz Yomra’da büyük bir dönüşüme imza atıyoruz. Yomra halkına gösterdikleri sabır için teşekkür ediyoruz. Yomra’ya yaptığımız hizmet az kalsın canımıza mal oluyordu ama biz bu yoldan dönmedik. Tüm teşkilatımıza destekleri için teşekkür ediyorum. İnşaat firmasına da ayrıca teşekkür edeceğiz. En büyük teşekkürü de Yomra halkına ediyorum."İfadelerini kullandı.

https://www.yomrasonhaber.com/dosyalar/yuklenen/resim/TNC_4270.jpg
Kuvvetli: İYİ Belediyeciliğe örnek

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli yaptığı konuşmada “Mustafa Bıyık başkanımla yılında adaylık açıklamasından önce kendisinden bir şey istedim. Samsun'dan bu tarafa tek belediyemiz. Çalışmalarımız İYİ parti belediyeciliğine örnek olacak dedim. Araç parkını yeniledi ve bu kültür merkezini hizmete sundu. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

https://www.yomrasonhaber.com/dosyalar/yuklenen/resim/TNC_4276.jpg

Örs: Yomra İYİ Belediyecilikle gelişiyor



İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ise "Yomra iyi belediyecilik ile değişiyor" ifadelerini kullanarak şöyle konuştu; İYİ belediyeciliği sadece Yomra’da değil tüm Türkiye'de gösteren bir belediyecilik yapıyor kendisine teşekkür ediyorum. Yomra değişiyor, Mustafa Bıyık’la İYİ belediyecilik ile değişiyor " ifadelerini kullandı.

https://www.yomrasonhaber.com/dosyalar/yuklenen/resim/TNC_4293.jpg
Koray Aydın "Mustafa Bıyık ve ekibi hortumları kesti"

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın da açılışta konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı;

Hakikaten çok kıymetli bir eser var burada. Bu kültür merkezinin bir hikayesi var. İlk ihalesini iptal ederek 1 milyon TL kar ederek yeni ihale yeniden yapmak büyük iş. Kurşunlara hedef olarak dik durarak karar vermek de yiğit insanların işidir. Bu eseri meydana getirmekte katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Ben bakan olduğunda bu yol Yomra’nın merkezinden sahile aldırdığımda beni çok eleştiren olmuştu. Bakın oluşan alanda da eserler meydana geliyor. İş yapmak üretmek sevda işidir.

Mustafa Bıyık ve ekibi geçmişte Yomra’nın imkanlarını hortuma bağlayanların hortumlarını keserek Yomra’lının hizmetine sundular.

Yomra elması tescillendi ve fidesi üretilip satılıyor. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir. Makina parkı değiştirildi. Bu kültür merkezinin yapımı ihalesini iptal ederek 1 milyon karla 1 yılda yapmak büyük bir iş. Şimdi yapsaydı 3-4 kat fazlasına yapılacaktı. Bu bir zeka ve beceri işidir.

Yomra’daki anlayışın Türkiye ye lazım olduğunu biliyoruz. İnşallah o günleri görürüz. Mustafa Bıyık ve ekibine teşekkür ediyorum.

Konuşmalardan sonra Kültür Merkezi'nin kurdelası kesildi. Daha sonra Kültür Merkezi'nin içerisini gezildi.





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku