Magazin:
Çakıroğlu Vakfı'ndan birlik ve beraberlik iftarı
 

Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı 750 Kişinin Katılımı ile Trabzon’da Birlik Ve Beraberlik Temalı İftar Programı Düzenledi.

İftar programına Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa  Bıyık, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Trabzon İl Jandarma Komutanı Adem Şen, Trabzon İlçeleri Kaymakamları Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, Araklı Belediye Meclis Üyesi Alican Gümüştaş, Ak Parti Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Yavuz Tellioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, Mustafa Erdi Çakır, İlker Akıncı, İyi Parti Milletvekili Adayı Tahsin Akyüz, Zafer Partisi Milletvekili Adayı Havva Lakotoğlu, Buğra Çetinkaya, Bağımsız Milletvekili Adayi Teoman Yilmaz ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Trabzon’da Misafir edilen depremzedeler, Çakıroğlu Ailesi, Aile Dostları, Trabzon Bürokrasisi, Siyasi Parti, STK Temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda tanınmış simada katıldı.

 

Depremzede vatandaşlarla dayanışma içinde olmak, aile ve bölge insanı olarak birlik ve beraberlik mesajları vermek için Yomra Çakırbey Toplantı ve Düğün Salonunda düzenlenen “Çakıroğlu Birlik ve Beraberlik İftar Programı” 15 Nisan 2023 Cumartesi günü  yaklaşık 750  katılımla gerçekleştirildi. Ramazan ayının ruhani etkisi ile birlik - beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği etkinliğe Çakıroğlu ailesi mensupları, dostları ve Trabzon bürokrasi, siyasi temsilcileri de iştirak etti. Mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin milletvekili adaylarının da Çakıroğlu ve dostları ile buluşma fırsatı buldu. 

Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Dr. Ömer Lütfü Çakıroğlu konuşmasında, birlik ve beraberlik ile dayanışma içinde olmanın öneminden bahsederek, “Vakıf olarak öncelikle depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik yardımların sürecek, bölgemizde dezavantajlı durumda olan kadınlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza olabildiğince destek olmaya devam edeceğiz. Hali hazırda Of’da bir okula kütüphanesi yapımı devam ediyor. Araklı’da bir okulda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kaban tedarik ettik. Of Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle Of’da misafir edilen, depremden etkilenen kardeşlerimiz ile Of’da yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı da yaptık” dedi. Millet olarak aynı tasayı, üzüntüyü birlikte yaşadıklarının altını çizen Çakıroğlu, Depremden etkilenen kardeşlerimiz, komşularımızla gönül birlikteliği içinde aynı sofrayı, aynı sevinci ve tasayı paylaştıklarını, önümüzdeki günlerde bölgemizde  başka etkinlikler de planlamaya çalışacaklarını sözlerine ekledi. 

Etkinlikte konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ise Karadeniz bölgesinin ve ülkemizin büyük ailelerinden Çakıroğlu ailesi ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek belediye olarak Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ile devam eden iş birlikteliklerinin öneminden bahsederek sözlerini tamamladı.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı konuşmada, Ülkemize yaptıkları hizmetleri Trabzonda yoğunlaştırarak devam edeceklerini belirterek Çakıroğlu ailesi ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.  



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Akademik Odalardan Trabzonspor’a destek

Haberi Oku