Siyaset:
Ak parti Araklı ilçe başkanı öztürk yada yıldız !

28.11.2014 günü yapılacak Ak parti ilçe başkanlığı için kıyasıya bir yarış devam ederken Ak Parti genel merkezi süpriz bir karar ile iki kişiyi cuma günü için Ak parti genel merkezine davet etti.Ak parti genel merkezinden edindiğimiz bilgiye göre genel merkez ilçe başkan adaylarından sadece üniversite mezunlarını genel merkeze davet etti.Buna göre Ali İhsan Öztürk ve Yakup Yıldız mülakat için ve kesin adayın belirlenmesi için Ak parti genel merkezine davet edildi.

                AK PARTİ GENEL MERKEZİNE DAVET EDİLEN İSİMLERİ TANIYALIM

ALİ İHSAN ÖZTÜRK KİMDİR?

 

1966 yılında doğan Öztürk, Araklı İmam-Hatip Lisesi’nden sonra Trakya Üniversitesi İnşaat Yüksekokulu’nu bitirdi. Bir süre öğretmenlik yapan Öztürk, 1998 yılında iş ve ticaret hayatına atıldı. Sırasıyla Milli Gençlik Vakfı, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde bir süre hizmet veren Öztürk, 3 yıldan beri, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Sayın; Mustafa Tekinbaş’ın yönetiminde Halkla İlişkiler Başkanlığını sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Öztürk, Araklı İmam-Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.



AK PARTİ GENEL MERKEZİNE DAVET EDİLEN İKİNCİ İSİM YAKUP YILDIZ

Yakup Yıldız Ak parti Araklı ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği yapmakta aynı zamanda Araklı'da avukatlık yapıyor.




Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Aslan yldlz 9 yıl önce

Seningibiinsanlarakp lazlm

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku