Siyaset:
KAMUOYU ERGÜN'DEN YANA

 Araklı Ak Parti ilçe başkanlığına aday olan Salih Ergün’e muhtarlar, Sivil Toplum örgüleri kanaat önderlerinden tam destek.

SİYASİ TECRÜBEMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM

29 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan Araklı Ak parti ilçe başkanlığı seçimlerine aday olan İş adamı ve siyasetçi Salih Ergün mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin %80 i ile görüşerek tam destek aldı.

Ergün yaptığı açıklımda aday olduğum günden bu yana çalışmalarımı mahalle muhtarlarını bire bir ziyaret ederek onlardan imzalı, mühürlü ve telefon numaralarını vererek şahsımı ilçe başkanı olarak görmek istediklerini beyan ettiler. Aynı çalışmamı sivil toplum örgütleriyle de yaparak bu desteği almış bulunmaktayım. Ulaşamadığım muhtarlarım ve sivil toplum örgütlerini de ziyaret ederek desteklerini talep edeceğim. Ayrıca belediye başkanımın, ilçe başkanımın ve kadrolarının  temayülde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum..

Bu çalışmalarımı bir dosya haline getirerek Trabzon İl başkanıma vermiş bulamaktayım. Bir dosyasını da genel merkezime takdim edeceğim. Dedi.

 

Ergün; amacım 30 yıllık siyasi tercümemi Araklı halkımla paylaşmak istiyorum diyerek kamuoyunun, muhtarlarımın, sivil toplum örgütlerimizin ve kanaat önderlerimizin bana vermiş olduğu desteklerinden ve referanslarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Güvenlerine laik olmaya çalışacağım dedi. 

( araklıgundem )



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku