Siyaset:
Muharrem İnce, Trabzon'da iftar programında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi
 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Trabzon'da iftar programında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Muharrem İnce, "14 Mayıs'ta sandık başına gideceğiz. İlk kez bu seçimde bu kadar yalan haber gördüm. Bunlara ilk başta kızıyorum şimdi gülüyorum. Ya dayak yememek ya da sayı saymayı bilmiyor. Biri çıkmış 10 milyon dolar almış diyor. Biz parasızlıktan miting yapamıyoruz. Parası olan insan 2017 model arabamı kullanır. Kaçak fetöcüler bit yavruları Amerika'dan iftira peşindeler. Bu gençlerle Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Türkiye'yi huzuru hakkaniyeti getireceğiz. Türkiye'de ahlakı egemen kılacağız. Hiç kuşkunuz olmasın. Bizim çizgimiz çok net. Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan. Ne cumhur Ne millet tek yol memleket. Tarlalarda bereket fışkıracak. 

 

ÇAYKUR'un dünyada bir örneği yok. Trabzon'da bir dükkan açtınız herkes o dükkandan alışveriş ederse o dükkan zarar eder mi etmez. Demek ki zarar varsa hırsızlık var. Kimler saldırıyor bana. Bir yandan PKK'lıar Hizbullahçılar saldırıyor. Köroğlu gibi çarpışa çarpışa mücadele ediyorum." dedi.

 

 

Bu kötü gidişatı durdurmalıyız

Üçüncü bir seçenek olduklarını vurgulayan Muharrem İnce, "Biz üçüncü yoluz. Üçüncü bir seçeneğiz. Ortadan bodoslama gidiyoruz. Göbekten gidiyoruz. Biz yeni bir yoluz.

Bu AKP'nin dönemimde 418 milyar dolar satıldı diyor. Davutoğlu ile Babacan 2002'een beri 
AK Parti'nin içindeydi. 2019'da ayrıldılar. Bu çalınan 418 milyar doların hepsi son 4 yılda mı çalıştı. Daha önce mi çalındı. Onların dönemimde çalındıysa Cumhurbaşkanı Yardımcılarından o parayı alabilecek misin? Ben seçilirsem alacağım. Sen alabilecek misin? Biz ülkeye huzuru getireceğiz. Kötü gidişatı durdurmalıyız. Sınır kapılarında aşağılanıyoruz.

 

 

Üniversite öğrencilerinin bursları asgari ücretin yarısı olacak

Marmaris'teki sarayı engelli çocuklara veriyoruz. Bütçenin yüzde 2'sini tarımı desteklemeye ayıracağım. Üniversite öğrencilerinin bursları asgari ücretin yarısı olacak. Tarımda çalışan kadınların sigortasını devlet ödeyecek. Çobanlar sigortasını devlet ödeyecek.

Benim Cumhurbaşkanlığına söz veriyorum çocuklar iyi beslenecek. Çocuklarınız iyi okullarda okuyacak özel okullarda okutmak istemeyeceksiniz. Üniversiteye gittiklerinde tarikat yurtlarına mahkum kalmayacaklar.

Üniversiteden sonra işsiz kalmayacaklar. Bir oy Türkiye demektir. Bir yiğit bir memleketi kurtarır.

Milletvekili adaylarımı size sizi de Allah'a emanet ediyorum." İfadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku