Siyaset:
Recep Çebi:Turup Çöp Olmayacak

 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ulusal yayın yapan Bugün ve Kanaltürk televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.Bölgemizden ve Araklı'dan haber yapmak için Araklı'ya gelen ekip Araklı'yı tanımadıkları için www.araklimedya.com sitemizin yöneticisi Hüseyin Öztorun'u arayarak kendilerine rehberlik yapmalarını rica ettiler.
Araklı'nın tarihi ve kültürel yerlerinde çekimler yapılarak Araklı'nın en güzel şekilde ulusal kanallar da tanıtımı yapılması için Araklımızı en güzel şekilde temsil ettik.Programın sonunda Araklı'nın kanayan yarası haline gelen Turup konusunu en yetkili kişiden öğrenmek için Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile bir röportaj yapıldı.Çebi son derece önemli açıklamalarda bulundu.

                                TURUP KESİNLİKLE ÇÖP OLMAYACAK


Belediye Başkanı Recep Çebi; Turup konusu bizim için kapanmıştır. Turup'da çöp olmayacaktır. Biz seçimlerden önce söylediğimiz gibi şimdi de söylüyoruz Turup turizm alanı olarak kalacaktır.Turup bazı çevreler tarafından özellikle gündeme getiriliyor.Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşımızın BİMER'e yaptığı başvurusu üzerine Turup tekrar gündem olmuştur. Bunun üzerine Trabzon Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekli açıklamaları yapmıştır.Röportajın tamamı ve Araklı'nın tanıtım videosu Cuma günü saat 17.00'da Bugün Tv ve www.araklimedya.com'da yayınlanacaktır.







Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku