Siyaset:
Toplantı'da bir araya geldiler !

 Araklı Belediye  Başkanı Recep Çebi ve Kaymakam Adnan Tezcan  ilçede  30 Mart  seçimlerinde  yeni seçilen  belediye  meclis üyeleri ve  mahalle muhtarlarıyla Ali Usta Restoranda bir araya  geldi. 

Yemekte  konuşma yapan Araklı belediye başkanı Recep Çebi  Büyükşehir  hizmetlerinden  su kanalizasyon imar  konularında    mahallelerimize  Büyükşehir Belediyesi  ile koordineli hizmetler  vereceğiz. Burada  yeni seçilen arkadaşlarla   belediye  meclis üyemiz 13  arkadaşımız ve  yeni görev  alan  27 yeni muhtar toplam  55  muhtar ile  beraber olduk   bundan sonraki hizmetlerimizde  Araklı için   planlarımız   var.  Yapılacak projelerle  Araklı  mahallelerinin   daha  güzel hizmetler alması sağlayacağız”  dedi.

TOPLANTIYA  KATILAN  MUHTARLARDAN  27 TANESİ  YENİ SEÇİLDİ

Araklı Kaymakamı  Adnan Tezcan’da   Belediye  başkanı Recep  Çebi’nin  muhtarlar ve  belediye  meclis üyeleri ile  bir araya geldiği toplantı da "muhtarlarla tanışmak bir araya geldik. Görev alan muhtarlara başarılı çalışmalar diliyorum. Belediye başkanı ve Kaymakam olarak ilçemizde başarılı çalışmalar yapmak için muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çalışmalara devem edeceğiz " dedi.



 




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku