Siyaset:
Yol Medeniyettir

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Araklı'da yol açılışına katıldı. Seçim çalışmaları çerçevesinde Araklı'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tosun, Araklı Dul Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yolun açılışında "yol önemli bir medeniyet göstergesidir" dedi.

AK Parti döneminde her alanda olduğu gibi ulaşımda da önemli yatırımların yapıldığını kaydeden Tosun, "Trabzon'a ulaşım alanında önemli kazanımlar sağlandı. Kanuni Bulvarı'nın yapımı devam ediyor.

Trabzon-Maçka yolunda önemli bir mesafe alındı. 13 km ile Türkiye'nin ikinci büyük tüneli Zigana'ya yapılıyor. Ülke geneline yayılan bölünmüş yol seferberliğinden Trabzon da yararlandı.

Trabzon’a 2002 yılına kadar 73 kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002-2015 yılları arasında 3 kat artırarak Trabzon’un toplam bölünmüş yol mesafesini 187,5 kilometreye çıkardık.

Trabzon’un yol ağını genişletirken ulaşımda güvenlik ve kolaylık amacıyla altyapı ve iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ettik" dedi.

7 Haziran seçimlerinin önemine de vurgu yapan Tosun, "milletten alacağımız gücü 13 yıllık iktidar tecrübemize ilave ederek vatandaşımıza hizmet için her alanda çıtayı yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.











Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
kadir aydin 9 yıl önce

Ben akp hukumetinden ve calişanlarindan yuksek performans gordum gece gunduz calisarak bizlere cok guzel yollar hastane okul barajlar gumruk kapilar havalanlar ve bizi dunya gozunde buyuttuler hepisinin yolu acik olsun Allahim ayaginiza taş dokundurmasin

Misafir Avatar
ulubatlı 9 yıl önce

medeniyeti bu mahalleye yenimi getirdiniz yıl 2015

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku