Siyaset:
Yomra'da Gümrükçüoğlu sürprizi olabilir

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu’nda  ve Trabzon Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerinde  bulunan Yomra’nın sevilen ve tanınan ismi Turizmci İş İnsanı Mustafa Gümrükçüoğlu, AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Yomra ilçe merkezi ve kırsalda vatandaşlar ile bir araya gelen Mustafa Gümrükçüoğlu genç, yaşlı, çalışan her kesimden insan ile buluşarak daha yaşanabilir Yomra hayalini hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulunuyor.

  

Sahab Turizm Genel Müdürü Mustafa Gümrükçüoğlu, Kamu Yönetimi mezunu ve KTÜ’de İşletme Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor. Turizm sektöründe çok sayıda yüksek nitelikli turiste bölgede kurumsal hizmet veriyor. Körfez Ülkeleri Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin Karadeniz Bölgesi gezilerini planlıyor ve tatil organizasyonlarının her aşaması ile yakından ilgileniyor.

 

Bölgenin tarihi, doğal ve kültürel varlıklarının turizme kazandırılması konusunda bilimsel çalışmalarını Üniversiteden uzmanlar ile birlikte sürdüren Mustafa Gümrükçüoğlu: “Yomra İlçemizin 25 mahallesinde elini sıktığımız, neşesine ve kederine ortak olduğumuz, selamını aldığımız vatandaşımız bizi coşku ve muhabbetle karşılıyor. Sahada gördüğümüz en önemli ve bizi mutlu eden faktör Yomra halkının Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi, muhabbet  ve güven duygusudur. Bizlerde bu noktada üzerimizdeki sorumluluğun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ankara’da çok sayıda üst düzey yönetici ile yakın dostluğu bulunan, Yomra’nın köklü, sevilen ve kalabalık ailelerinden olan Gümrükçüoğlu  ailesinin adayı Mustafa Gümrükçüoğlu’na ilçede söz sahibi, ağırlığı olan diğer ailelerde destek veriyor. Yomra Belediye Meclis Üyeliği görevini (2014-2019) yılları arasında 5 yıl boyunca başarı ile yerine getiren Mustafa Gümrükçüoğlu, Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanlığı, Daimi Encümen olarak Belediyecilik tecrübesine sahip oldu. TRT’de yayınlanan bölge turizmini anlatan belgesellerde Karadeniz bölgesindeki turizm sektörüne yönelik gelişmeleri geniş halk kitleleri ile paylaşan Mustafa Gümrükçüoğlu,  Ak Parti  Genel Merkezinin de dikkatini çekiyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku