EFSANE BÜYÜKŞEHİRDE

 Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ı makamında ziyaret etti. Trabzon’da gerçekleştirilen projeler hakkında sohbet eden Güneş ve Ataman’a Araklılı Hayırsever  İşadamı Kemal Halil’de eşlik etti. 

Tatil günlerini Trabzon’da geçiren efsane isim Şenol Güneş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu Trabzon’a çok güzel projeler kazandırdı. Bunların bazılarını geçtiğimiz aylarda birlikte inceleme imkanı bulmuştuk. Şimdi de Trabzon’un yaylasından denizine kadar birçok yeri gezdim. Halkımızla sohbet etme imkanımız oldu. Genel olarak Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetlerden çok memnunlar. Bende bu memnuniyeti dile getirmek için Atilla başkanımızı ziyaret ettim” dedi. 

Türk futbolunun efsane isimlerinden Şenol Güneş’in ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduğunu dile getiren Başkan Vekili Atilla Ataman, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun Trabzon için başlattığı projeler zaman zaman ülke çapında ses getiren projelerdir. Trabzon’umuzun güzelliğine güzellik katan projelerimizin Şenol hocamız tarafından da takdir bulması bizi motive etmiştir” ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Av. Kemal Ertürk'ten tutuklu taraftarlarımızla...

Haberi Oku