FAHRETTİN ÇEBİ'DEN AÇIKLAMA

 Trabzonspor'da Başkanlık Seçimleri belli olduk'dan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Araklı Çay Fabrikası Müdür'ü Fahrettin Çebi bir açıklama yaptı Çebi açıklamasında şunları söyledi.

 

06.12.2015 Pazar günü gerçekleşen Trabzonsporumuzun olağan kongresinde gönülleriyle,oylarıyla bize destek veren tüm dost ve akrabalarima teşekkür ederim.Hic hak etmediği şekilde çok yönlü saldırılar karşısında kendisini ve Trabzonsporumuzu herzamanki dik duruşuyla savunan değerli baskanimiz Sayın İbrahim Haciosmanoglunu tanımaktan ve onunla beraber olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğumu belirtmek isterim.

 

Seçimi kaybettik ama yeni yönetimde yer alan çok değerli ve kıymetli dostlar kazandık. Bizim için en büyük kazanç bu arkadaşları tanımak ve onlarla beraber olmaktır.

 

Bundan sonra da dik durusumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi Trabzon ve Trabzonsporumuzun menfaatlerini her platformda savunacagimizdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Başta Sayın Usta olmak üzere yeni seçilen yönetimi tebrik eder Trabzonsporumuza başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun.



Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku