Hami Mandıralı maçın ardından açıklamalarda bulundu

 Trabzonspor hazırlık maçında Samsunspor'a 3-2'lik skorla yenildi. Karşılaşma sonrası Hami Mandıralı gençleri görmek için iyi bir fırsat olduğunu belirtirken futbol adına güzel görüntülerin yaşandıpını ifade etti.

 
İşte Hami Mandıralı'nın maç sonu açıklamaları;
 
“Karadeniz’de düşmanlığın olmasını kimse arzu etmez. Arada düşmanlığın olduğunu da düşünmüyorum. Bugün ortaya çıkan görüntü çok güzeldi. Keşke her maçta böyle görüntüler olsa. Yönetimlerin biraraya gelip, yemek yemesi de öyle. Karadeniz birleştiği zaman daha güzel şeyler ortaya çıkar. Geçmişte büyüklerimiz bunu başardı. Futbol kardeşliktir, sevgidir, saygıdır. Takım olarak buna katkı verebildiysek ne mutlu bize. "
 
"Milli maç arasında gençleri görme, onları oynatma şansı bulduk. En azından bir fikir sahibi olduk ama yenildik. Mağlubiyet güzel bir şey değil. Galip gelmek, bu serileri devam ettirip, moral bulmak lazım."
 
"Sonuç olmayınca mutlaka eleştiri oluyor ama bizler neden burada olduğumuzu biliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız takıma döndü. Bu şekilde Gaziantep’e gideceğiz. Oraya kazanmak için gideceğiz ama futbolun 3 neticeli oyun olduğunu unutmamak lazım. İnsanların eleştiri yaparken biraz daha sağduyulu olmaları lazım. Teknik ekip olarak görevimiz oyuncularımızı maça hazırlamak ama başrolde futbolcularımız var. Onlar bizim kaderimizi belirliyor."
 
"Bizler altyapıdan gelip A takımda oynamayı başardık. Bugün genç kardeşlerimize şans verdik. Bu süreci sağlıklı yürütmek lazım. Süper Lig’de tüm gençleri birarada oynatma şansınız yok. Ramazan’ı oynattık ve güzel izler bıraktı. Diğer gençlerimiz de öyle. Sonuçta altyapıya inanmak ve güvenmek lazım. Zaman zaman gençlerimizi altyapıdan alıp hem şans veriyoruz hem de antrenmanlara çıkıp, iyi beslenme imkanı buluyorlar. Böyle bakarsak altyapıdan oyuncular gelir”dedi.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU

Haberi Oku