Hep birlikte zirveye: Araklı 1961 Spor Klübü Hayırlı Olsun

 Trabzon’un hızla gelişen Spor ve Turizm’de önümüzdeki yıllarda önemli atılımlar yapacak olan İlçesi Araklının 2 ayrı Spor Klübü Araklıspor ve Karaderespor Birleşerek Araklı 1961 Spor klübü ismini aldı. Araklı Ali Usta Restoran’da düzenlenen birleşme gecesinde spor, siyaset ve İş dünyasından çok sayıda kişide hazır bulunarak desteğini ve birleşmeden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

 

Geceye Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı  Recep Çebi,   Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Araklı Belediye Meclis Üyeleri Ali Gümüştaş, Mehmet Öztürk, Ekrem Reis, Kemal Danışmaz, Araklı Şoförler Odası Başkanı Yusuf GÜMÜŞTAŞ, Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Çebi, Trabzon ASKF Yöneticileri, Araklıspor’un Eski Başkanı Doğan Şengün ve Cumhuriyet Halk Partisi Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz’ın yanı sıra çok sayıda tanınmış simada katıldı.

 

Gecede  bir konuşma yapan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı’da eğitime destek oluyorsak Kuran kurslarına destek oluyorsak Araklı 1961 Spor Külübüne’de destek olacağız. Araklı’da 1000 tane çocuğumuz futbol’un içinde dolayısıyla buralarada destek olalım olmasak bu çocukların hali ne olacak dedi.

 

Gecede bir konuşma yapan Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan Araklı’da Spor’a her geçen gün ilginin arttığını Araklı’da Futbol, Basketbol, Voleybol, Muay Thai, Güreş gibi spor dallarında güzel gelişmeler olduğunu, şike sürecinden dolayı futboldan bir soğukluk yaşandığını belirterek bu güzel geceyi düzenleyen Araklı 1961 Spor Külübü Başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum dedi.

 

Gecenin son bölümünde Araklı 1961 Spor Külübüne maddi, manevi destekde bulunanlara isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.

 

Haber: Arif AZAK





Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU

Haberi Oku