KARADERESPOR'UN İSTEDİĞİ O ŞAMPİYONLUK GELDİ

 Araklı Karaderespor Trabzon amatöründe şampiyonluk coşkusu yaşadı. Mavi-Siyahlılar BAL Ligi’ne yükseldi. Play-Off’ta çok zorlu rakiplerle karşılaşan Araklı Karaderespor profesyonel lig hedefi doğrultusunda çok önemli bir eşiği aşmış oldu.

 

 

Karaderespor Başkanı Yusuf Çebi maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada: ‘’Biz inanıyorduk, inandık ve başardık. Karaderespor olarak hedefimiz Profesyonel ligdir. Bize destek veren tüm Araklılara teşekkür ediyoruz. Karaderespor, Araklı’yı BAL Ligi’nde en iyi şekilde temösil edecek ve yine şampiyonluk için oynayacaktır.’’ dedi.

 

 

Öte yandan Arsin temsilcisini 2-1 mağlup ederek BAL  Ligi’ne yükselen Karaderespor’un Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı tesislerinde oynanan maçını Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ve Büyükşehir meclis üyesi Mehmet Öztürk ile Araklı'dan gelen takım taraftarları da takip ederek takımın başarısına eşlik ettiler.

 

 

 

Alt yaş gruplarında da takımıyla şampiyonluklar yaşayan Başkan Yusuf Çebi: ''A Takımı olarak da bize de şampiyonluk yakışırdı, bunu elde ettik, şimdi hedefimizde 3. Lig var. Araklı halkı Karaderespor'un yanında olduğu müdetçe 3. Lig'e de çıkacağız'' dedi.

TRABZONSİTE



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku