Onur: 'Her Trabzonsporlu kadar'

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın katıldığı bir televizyon programında övgüler yağdırdığı kaptan Onur, adeta yeniden doğdu.

 
Bir dönem takımdan kopma noktasına gelen Onur, Usta'nın kendisiyle ilgili söylediği, "Onur bizim için çok değerli ve bence o bu takımın teknik direktörü olmalı" sözüyle ilgili olarak, "Bu benim için çok büyük bir onur. Gerçekten yaşadığım mutluluğu anlatmaya sözler yetmez" dedi. 
 
Onur, kendisine duyulan bu güvenin karşılığını vereceğine vurgu yaparak, "Başkanımızın açıklamalarını okuyunca duygulandım. Gerçekten çok mutlu oldum. Burada başkanımızın vurguladığı; tüm oyuncuların takım için çok değerli olduğudur. Bana verilen bu desteğin performansıma olumlu şekilde yansıyacağını düşünüyorum. İzmir'de doğmuş olabilirim ama ben de her Trabzonsporlu kadar bu takıma bağlıyım" diye konuştu.
 
Onur bugünkü maç ile ilgili, "Kazanıp taraftarlarımızın gönlünü ve desteğini almalıyız. Antalyaspor'da da çok önemli futbolcular var. Bunlardan birisi de Eto'o. Ama iyi forvetler kaleciler için her zaman daha iyi motivasyon sağlar" diye konuştu. 


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku