Yaşam:
'KÜÇÜK HAYALLER, BÜYÜK ESERLER”

 Trabzon’da ilk defa düzenlenen sergiye Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Garnizon Komutanı Coşkun Koç, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Eker ve daire amirleri katıldı. Açılış töreninin ardından Araklı Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi horon gösterisi ile büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından Protokol üyeleri ve vatandaşlar sergi alanını gezerek eğitici oyuncakları incelediler.

Çocukların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide yaklaşık dört ay boyunca çocuk etkinlikleri hakkında eğitim alan ve eğitici oyuncaklar tasarlayan kursiyerlerin eserleri sergilendi. Usta öğreticiliğini Şeyma Emiroğlu’nun yaptığı 3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri kursu boyunca aldıkları eğitimden son derece memnun kaldıklarını belirten kursiyerler ürünlerini bu şekilde halka sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Sergiyi ziyarete gelen miniklere ise yine kursiyerler tarafından hazırlanan sürpriz hediyeler dağıtılırken, minikler palyaço gösterileri ile program boyunca gönüllerince eğlendiler.







Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku