3.Sayfa:
Araklı'da tacizi bakın nasıl ortaya çıkardı

 Araklı Merkez Mahallesi Karanfil Sokakta 40 yaşındaki Musa Bilgin’in eşiyle yaşadığı evin kapısını 20 gün boyunca kimliği belirsiz bir kişi zorluyordu. 

Tek-Art Medya Merkezinden Şükrü Üçüncü’nün haberine göre; İlçede bulunan bir fırında çalışan Musa Bilgin’in fırında çalıştığı için geceleri evde eşi yalnız kalıyordu. Bilgin’in eşi, Ş. Bilgin 20 gün boyunca evinin kapısını zorlandığı eşine söylese de eşi bu duruma kulak asmıyordu. Son dönemler şikâyet artınca Musa Bilgininternette casus kamera alarak bina içerisinde bulunan evinin kapısının önünde bulunan eski bir ayakkabı içerisine kamerayı yerleştirdi. 



HER ŞEYİ KAMERA ÇÖZDÜ 



Kamerayı yerleştirdikten sonra çalışmış olduğu fırına giden Bilgin kimliğini bilmediği kişiyi beklemeye koyuldu. Aradan geçen kısa zaman sonra aynı evin kapısına gelen zanlı bu sefer evin kapısını açarak yatak odasına girdi. Bu esnada odada uyuyan Ş. Bilgin zanlıyı görünce çığlık atmaya başladı. Yüzünde maske olan zanlı iddiaya göre; Ş. Bilgin’e tacizde bulunduğu sırada evden kaçmak zorunda kaldı. Olay yerine gelen Musa Bilgin, eşinden tacize uğradığı duyunca ayakkabı içerisine yerleştirmiş olduğu kameradan görüntüyü alarak İlçe emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. 



EVE GİREN ARKADAŞI ÇIKTI 



İlçe emniyetinde gelen görüntüde yapılan araştırmada eve giren kişinin kimliğinin M.A’ya olduğu anlaşıldı. Musa Bilgin, eve giren kişinin arkadaşı olduğunu öğrencince şok oldu. Karakoldaki ifadesinde Musa Bilgin eve giren kişiden şikâyetçi oldu. Bilgin, “ 20 gün boyunca eşimle birlikte yaşamış olduğumun evin kapısını zorluyordu. Bende buna çare olarak internetten almış olduğum casus kamera ile birlikte olayı takip ettim ve eve giren kişiyi tespit ettim. Sonrasında ise arkadaşım çıktı. 20 gün boyunca evimin kapısını zorladı ve kapımı sonun açmaya başaran kişi eşime tacizde bulundu.”dedi.Araklı Emniyetine getirilen M.A suçlamaları kabul etmezken savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bıraktı.

61saat



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
nasi yani 10 yıl önce

Nasil serbest bırakıldı anlamadım

Misafir Avatar
nihat pervane 10 yıl önce

bazen düşünüyorumda ülkemizde neden idam cezası yok keşke olsada ibreti alem ici asmalı kendini bilmezleri başka türlü bu tür insanların anlayacağı yok

Ekranda izdivaç rezaleti tam gaz ediyor
Şarkıcı Seda Sayan'ın evlilik programları hakkında verilen yasakları delmek adına internet üzerinde...

Haberi Oku