Güncel:
İlber Ortaylı'nın İsmi Yomra'da Yaşatılacak!
 İlber Ortaylı, 2024 yılında Yomra Belediyesi’nin düzenlediği programa katılmak üzere ilçeye gelmiş ve yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte Yomralılarla buluşmuştu. Program sırasında yaptığı konuşmada, “Açık konuşayım, Karadeniz’de Yomra hariç hiçbir yere gitmem” sözleriyle ilçeye duyduğu sempatiyi dile getirmişti.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise bugün yayımladığı videoda Ortaylı’yı rahmetle anıp Ortaylı’nın Yomra için önemli bir hatıra bıraktığını belirterek isminin ilçede yaşatılacağını açıkladı.

Başkan Bıyık, ihale sürecine girilen ve önümüzdeki süreçte yapımı tamamlanacak olan kütüphaneye Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın adının verileceğini duyurdu. Böylece Ortaylı’nın ismi Yomra’da kalıcı olarak yaşatılacak.



Arakli Medya
banner273
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gökhan GEDİKLİ, Dur yolcu! “Bilmeden gelip...

Haberi Oku