Ekonomi:
Araklı'nın Gururu: 'Muhammet Gümüştaş A.Ş.” Büyümeye devam ediyor

 

Çimento satışı, lojistiği ve hazır beton sektörünün lider şirketlerinden Muhammet Gümüştaş A.Ş., filosunu 200 yeni Mercedes-Benz çekici, kamyon ve inşaat aracıyla güçlendirdi.

Marmara ve Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren çimento lojistiği ve hazır beton sektörünün lider şirketlerinden Muhammet Gümüştaş A.Ş., Mercedes-Benz Axor ve Atego modellerinden oluşan toplam 200 yeni çekici, kamyon ve inşaat aracıyla filosunu genişletti. Büyük çoğunluğu Mercedes-Benz araçlardan oluşan araç parkına sahip Trabzon’da kurulmuş ve Bartın’da faaliyetlerine devam etmiş İstanbul merkezli şirket, yeni satın aldığı araçları hazır beton, çimento, agrega nakliyesinin yanı sıra altyapı ve üstyapı projelerinde kullanacak.

 

Mart ayından bu yana süregelen teslimatın son partisi Trabzon’da Hassoy tesislerinde düzenlenen törenle şirketin filosuna dahil edildi. Törene Muhammet Gümüştaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Fuat Gümüştaş ve Orhan Gümüştaş; Muhammet Gümüştaş A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Mehmet Tunç’un yanı sıra Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt; Hassoy Motorlu Vasıtalar Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Genel Müdürü Ahmet Tuna ve Kamyon Satış Müdürü Muharrem Eğrioğlu katıldı.

 

Sürücülerin ihtiyaç duyduğu tüm konfor, güvenlik ve ergonomik özellikleri bir arada barındıran çekiciler, farklı motor, kabin, aks ve şanzıman seçenekleriyle çalışma alanlarına en iyi şekilde uyum sağlıyor; inşaat araçları ise şantiyelerde farklı işlere uyumlu yapılarıyla Muhammet Gümüştaş A.Ş.’nin tüm kullanım amaçlarına uygun çözümler sunuyor.

 

Trabzonlu Gümüştaş yatırıma doymuyor

 “Yatırıma tam gaz devam ediyoruz” diyen Muhammet Gümüştaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Gümüştaş, “40 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan şirketimiz çimento lojistiği satışı ve hazır beton konusunda kendisini geliştirmekten yılmayarak, bu süre zarfında yatırımlarını aralıksız sürdürdü. Bu yıl da Marmara Ereğlisi, Derince ve Darıca terminalleri üzerinde hizmet vermeye başladık. Şirketimiz çimento satış ağının büyümesine paralel olarak, kara ve deniz nakliye filosunu da geliştirerek lojistik filosuyla yurt içi lojistik sektöründe hızla kendine yer edindi. 200 adetlik Mercedes-Benz çekici, kamyon ve inşaat aracı yatırımıyla önümüzdeki yıl hızlı büyümemizi sürdürmeyi planlıyoruz.” şekilde konuştu.  

 

Haber : Arif AZAK







Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Arsin Yatırım Adası Projesi’nin rafa kaldırılmasını...

Haberi Oku