Ekonomi:
Dış Ticaret Yöneticisi eğitiminin üçüncü dönemi tamamlandı
 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle gerçekleştirdiği Dış Ticaret Yöneticisi eğitiminin üçüncü dönemi sona erdi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, "Bu eğitimleri sürdürmeyi planlıyoruz. Dış ticaretin, ihracatın artmasının ülkemizin kalkınması için önemi ortadadır" dedi.

TTSO'da 20 Ocak - 13 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dış Ticaret Yöneticisi eğitimine 24 kişi katıldı. Katılımcılara Temel Dış Ticaret Eğitimi, Ticari Bilgi ve İstihbarat Eğitimi, Uluslararası Pazarlama ve Dış Ticarette İletişim Teknikleri, Elektronik Ticaret Gümrük Beyannameli (ETGB'Lİ) İhracat-Mikro İhracat Eğitimi ve Uluslararası Ticari Sözleşmeler eğitimi verildi.

Eğitim programının tamamlanmasının ardından yapılan kapanış toplantısı ve sertifika töreninde konuşan TTSO Başkanı Erkut Çelebi, "Dış ticaret yöneticisi eğitimlerini sürdürmeyi planlıyoruz. Dış ticaretin, ihracatın artmasının ülkemizin kalkınması için öneminin farkındayız. Üye firmalarımızın da burada eğitim gören arkadaşlarımızdan dünyaya açılmak için yararlanmasını istiyoruz" dedi.

Kursiyerlerin sunumlarının ardından TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından katılımcılara sertifikaları verildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

"Uzungöl'deki altyapı ve yol çalışmaları...

Haberi Oku