Ekonomi:
DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı

 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'un Piraziz ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de katıldı.

DOKA Dönem Başkanı ve Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında düzenlenen DOKA 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısına Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Ordu Valisi Muammer Erol, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Artvin Valisi Cengiz Ünsal, DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Artvin İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı ile diğer ilgililer katıldı.

DOKA Dönem Başkanı ve Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın 160. Yönetim Kurulu toplantısında Ajansımızın geçmiş dönem faaliyetleri ve tamamlanan sonuç odaklı programları hakkında bilgi paylaşılacaktır. Bunun yanında; önümüzdeki beş yıllık dönemde illerimizde yürütülecek kalkınma faaliyetlerine temel teşkil edecek politika belgesi olan 2024-2028 Doğu Karadeniz Bölge Planı görüşülecektir. Ayrıca Ajansımızın gelecek üç yılında uygulanması planlanan faaliyetleri içeren Sonuç Odaklı Program önerileri değerlendirilecektir. Ayrıca Ajansın cari döneme ait hukuki, idari ve mali işlerine yönelik hususları görüşülecektir" dedi.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku