Güncel:
Araklı da neler oluyor

 Dün Araklı Yolgören mahallesinde meydana gelen olayda geçici Belediye çalişanı olan  kişi 6 yaşindaki küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmuştu.Yakanalıp gözaltına alınan zanlı buğün çıkartıldılgı mahkemece tutuklandı.İlk olay adliye önünde başladı toplanan kalabalık sapığı linç etmek istedi.



                 
HALK BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANDI 
Belediye başkanı Recep Çebi'in emniyete giderek olayı örtbas etmek istemesi dedikoduları ilçede yayılınca kalk bir anda belediye önüne akın ederek belediye başkanını istifaya çağırdı ve Belediye başkanı Recep Çebi'nin buraya gelip Araklı halkından özür dilemesini isteyen öfkeli kalabalığı Belediye başkan yardımcısı Burhan AKYILDIZ sakinleştirmeye çalişsada başarılı olamadı.


           SENİ ÖNÜMÜZE ATIYORLAR ÇEBİLER NERDE ?
Olayı gerçekleştiren kişinin soyadının Çebi olması ve belediye başkanın  emniyete gitmesi ve kalabalığın karşısına çıkıp özür dilemeyen Recep Çebi yi savunan Burhan Akyıldız'a tepkiler geldi ve seni burada bizim önümüze atıyorlar hani Belediye başkanı Recep Çebi ve başkan yardımcısı Hasan Çebi diye tepki gösterdiler










Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
yusuf torlak 9 yıl önce

ne derelisi kardesim dereliler sizsiniz

Misafir Avatar
Araklılı avareler 9 yıl önce

Sayın başkan bu şahsı aslında hiç tanımaz, akrabası olduğunu bu iğrenç olayın benzerlerine daha önceden de sebebiyet verdiğini bu olay sonrasında belediye önünde makarna paketi için toplanan bir avuç “ dereli” vatandaşlardan başkanın akrabasına yakalık etmeyi kendisine vazife olarak görmüş bir vatandaşın bilgi sızdırması sonrasında öğrenmiştir. Ama başkana helal olsun taşeron firmaların işçi alım usul ve esasları dair esastan bilgisi var. Çok bilgili bir adam çok bilgili bu başkan Allah nazardan saklasın kendisini.

Misafir Avatar
antivirus61 9 yıl önce

nerdeydiler o zaman? başınız sıkışınca provokasyon diyin tabi.

Misafir Avatar
ALİ KARATAŞ 9 yıl önce

arakli halki sağ duyuludur burada bir provakatör vardir. recep çebi de hasan çebi de bu olayin kapanmasini asla istemez va kapatmaz bilin ki onlarinda çocuklari vardir. adli makamlar suçlunun cezasini mutlaka verecektir bunu da en çok isteyen inaniki recep çebi ister. burada halkimizin anlayamadiği bir nokta vardir. recep çebi olayi kapatmak için değil böyle bir çirkin olayin arakliya yakişmayacaği için olayi büyütmeden suçlunun en ağir şekilde ceza almasini sağlamak olduğu düşüncesindeyim. başka bir amaç olamaz. asla da olmaz. bu halk başkanini tanimiyormu evet tanir ancak olayin çirkin olmasi ramazan olmasi belediye çalişani olmasi hemde çebi olmasi bukadar büyümesine neden olmuştur. sayin başkanima Allahtan yardim dilerken değerli hemşerilerimden başkanina sahip çikmasini saygiyla sevgiyle arz ediyorum. saygilarimla

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku