Güncel:
'Trabzon kara lastiğinin tozun çamurun içinden tertemiz çıkışı'

 Trabzonspor Dergisi Mart Sayısı Çıktı

“En Büyük Hedefimiz Şampiyonluk”

Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun sunuşuyla açılan dergimizin kapağında, takımımıza sezon başında dâhil olan ve takım içindeki uyumu, performansı ve golleriyle dikkatleri üzerine çeken Andreas Cornelius bulunmakta. “En Büyük Hedefimiz Şampiyonluk” diyen Cornelius ile Mart sayımız için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Dergimizin Anket köşesinde bu ay, sezon başında transfer edilen futbolcumuz İsmail Köybaşı’yı konuk ettik. Düello köşesinde ise U-19 takımımızdan Muzaffer Anıl Türkmen ile Yunus Emre Köse’yi ve kadın futbol takımımızdan Şule Mutlucan ve Ayşe Taslak’ı ağırlıyoruz. Trabzonspor altyapısında U-14 takımı antrenörlüğü görevinde bulunan Fatih Bıyık ile gerçekleştirdiğimiz röportajı da dergimizin bu ayki sayısında okuyabilirsiniz.

"Trabzon kara lastiğinin tozun çamurun içinden tertemiz çıkışı"

Dergimizin bu ayki sayısında, Melih Yıldız’ın ülkemizin tanınmış yazarlarından Mehmet Fırat Pürselim ile gerçekleştirdiği söyleşi yer alıyor. Spor spikeri, gazeteci ve yazar Ümit Aktan, “Şimdi Trabzon’da Olmak Vardı” başlıklı yazısıyla dergimize konuk olurken, öğretmen, şair ve yazar Ercan Yılmaz, “Üç Direk Arasında Bir Yalnız” başlıklı yazısıyla güzel oyunun “1” numaralarına selam gönderiyor.

Bu sayımızda gazeteci İhsan Öksüz, kulübümüzün sembol isimlerden Hayrettin Şiranlı’yı 23. ölüm yıldönümünde ailesi ve arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerle hatırlattı; Arif Sırtkaya ise efsane oyuncumuz Engin Çınar röportajıyla hafızalarımızı tazeledi. Tüm bu doyumsuz yazıların yanı sıra, Trabzonspor’un ve Türk futbolunun mevkisindeki en büyük oyuncusu olarak kabul edilen efsane isim Turgay Semercioğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportaj, yine bu sayımızda keyifle okuyacağınız yazılar arasında.

“Kadınlarımız güçlü olsun, haklarını arasınlar ve ezilmesinler”

Dergimizin bu sayısında ayrıca, kulübümüzün 197 numaralı üyesi olan, yaşayan en eski kadın üyemiz Neriman Timurcu Arman ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir araya geldiğimiz röportajı da okuyabilirsiniz. Yazar Uğur Biryol’un “Onlar Müziğin Efsanesidir: 3 Hürel” başlıklı yazısı ve mimar, fotoğraf sanatçısı, araştırmacı yazar Mustafa Reşat Sümerkan ile yaptığı röportaj da keyifle okunacaklar arasında.

Dergimiz yazarlarından fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Varol Uzlu’nun, 1-21 Mart tarihleri arasında Dolmabahçe Sarayı’nda sergilenecek olan ve Karadeniz kadınının yaşamından kesitler sunduğu “Sevdaluk” isimli fotoğraf sergisinden bazı fotoğraflar da dergimizin bu sayısında yer alıyor.

Kulübümüzden haberler, dünya futbolundan gelişmeler ve Trabzonspor’a dair daha pek çok ayrıntının lezzetli yazılarla işlendiği dergimiz, bu ay Anthony Nwakaeme posteri hediyeli.

Şimdiden tüm taraftarlarımıza keyifli okumalar dileriz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku