Siyaset:
3 kınama 3 tebrik

 SP Trabzon İl Başkanı Av. Selçuk Özderya 3 şeyi kınadı, 3 şeyi tebrik etti. Yazılı açıklama yapan Özderya, ilk kınamasını Fenerbahçe kafilesine Trabzon’da yapılan saldırıda futbol camiasına ve milletin birliğine tetik çekenleri kınadı.

SAADET Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Av. Selçuk Özderya 3 şeyi kınadı, 3 şeyi tebrik etti. Yazılı açıklama yapan Özderya, ilk kınamasını Fenerbahçe kafilesine Trabzon’da yapılan saldırıda futbol camiasına ve milletin birliğine tetik çekenleri, bu provokasyonun arka yüzü aydınlanmadan Trabzon’u ve Trabzonspor’u suçlu ilan edenleri, sorumsuz açıklama yapan idarecilere yönelik yaptı. Özderya, bütün haksızlıklara rağmen sağduyu ve büyük bir sabır örneği gösteren Trabzonspor camiasını da tebrik etti.

 

Memura yüzde 3 emekliye, yüzde 2 zammı reva görüp iyileştirme diye emekliye 100 TL verirken giderayak kendilerine 740 TL zam yapan milletvekillerini kınadıklarını belirten Özderya şöyle devam etti: “Yüzde 2, yüzde 3 zamma rağmen metanetini koruyan memurumuzu, emeklimizi, işçimizi tebrik ediyoruz. ‘Biraz daha sabır 8 Haziranda Milli İttifakın iktidarına az kaldı’ diyoruz.” Özderya son kınama ve tebriğini de şu ifadelerle yaptı: “Basit siyasi hesaplar uğruna toplumu geren, kutuplaştıran, kin tohumları eken siyasi liderleri kınıyor milletimizin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde toplumsal ittifakı tesis edecek Milli İttifak mutabakatını kuran Saadet Partisi genel başkanı Sayın Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi genel başkanı Sayın Mustafa Destici’yi tebrik ediyoruz. İttifakın Trabzon’umuza, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyoruz.”



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku