Siyaset:
Ak Parti Araklı'da neler dönüyor !

 Araklı Medya olarak Ak partİ genel merkezini arayarak konu ile ilgili millet vekilinden görüşlerini aldık.Bize bilgi veren millet vekili söyle söyledi.Mevcut ilçe başkanı olan Tekinbaş buraya adaylar ile mülakata gelirken kafasında belirlemiş olduğu ve desteklediği bir aday ile geldi.Biz genel merkez olarak Mustafa Tekinbaş'ın desteklediği aday ile çalişmayacağız.Bunu hisseden mevcut ilçe başkanı tekrar yeni bir aday adayı bularak dün gece apar topar Ankara'ya gitti.Edindiğimiz bilgiye göre bu aday da genel merkezden olumlu bir sonuç alamadı.Konuşmanın sonunda edindiğimiz izlenim Araklı ilçe başkan adayının ismi Ali İhsan Öztürk veya aday adaylarında ismi olmayan farklı bir isim.

                                           ALİ İHSAN ÖZTÜRK'Ü TEKİNBAŞ NEDEN İSTEMİYOR ?


Ali İhsan Öztürk yıllardır Araklı'da ticaret ve siyaset yapan bir isim geçmişinde hiçbir şahibe olmayan bu görevi hakkıyla yapabilecek olan bir isim.Mustafa Tekinbaş bir önceki ilçe başkanlığı seçimlerine girerken bugün hareket ettiği kişiler kendisine karşı bir liste oluşturarak Mustafa Tekinbaş'a karşı aday çıkartmışlardı bu zor süreci atlatmak için mustafa Tekinbaş listesinde görmek istediği Ali İhsan Öztürk'ün işyerinden günlerce ayrılmadı bu gün ne olduda Ali İHsan Öztürk olmasında kim olursa olun diyor ?çünkü biliyorki Ali İHSAN ÖZTÜRK ilçe başkanı olduğu zaman kimsenin etkisine girmez o görevi hakkıyla yapar tüyü bitmemiş yetimin hakkına tenezür etmez !

Önümüzdeki yıl yapılacak olan millet vekilliği seçimleri için herkesin bir hesabı var.Trabzon il başkanıda millet vekilliğine aday olacağı söyleniyor acaba kendisine destek olacak bir kişi için mi uğraşıyor ? 12 yıllık Ak parti iktidarında Araklı'nın bir tane millet vekili çıkartamaması ve Belediye çalişmaları hariç Araklı'ya hiçbir yatırımın gelmemesinde ki sorumlular kimdir acaba ? herkez kendi siyasi geleceğini ve çıkarını düşünürken Araklı'yı neden hiç kimse düşünmüyor Araklı her geçen gün issizlikten ve yatırım yapılmadığı için göç verirken Araklı'da 3 denemdir siyaset yapanlar hiçbir işle uğraşmamasına rağmen nasıl kısa bir sürede zengin oluyorlar.Taktir Araklı halkının 


                                                        HABER 61 SİTESİNDE YAYINLANAN HABER


AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Olağan Kongre süreci kapsamında açıklamalarda bulunarak ilçelerdeki başkan adaylarını açıkladı.

“AK PARTİ TRABZON İLÇE TEŞKİLATLARINDA KONGREYE GİDECEK ADAYLAR BELİRLENDİ”

AK Parti'de 15 Eylül’de başlayan sürecin önemli ayaklarından biri olan ilçe kongrelerinde aday isimleri belli oldu.  Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar"İlçe kongrelerinde seçilecek olan arkadaşlarımız, 2015 yılında yeni Türkiye’nin AK kadroları olacak” dedi.  Günnar sözlerini şöyle sürdürdü “Bilindiği üzere 5. Olağan Kongremizde Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda her il ve ilçede tüm teşkilatları kucaklayacak bir yönetim yapısı kurularak tek adayla kongrelere gidilme kararı alınmıştır.

Bu karar doğrultusunda her ilde olduğu gibi Trabzon'da da Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe başkanlarımız, kanaat önderlerimizin görüşleri, Bölge Koordinatörü Milletvekilimiz Hüseyin Samani ve İl Koordinatörü Milletvekilimiz İhsan Şener 'ile Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu başkanlığında yapmış oldukları istişare toplantıları sonucunda bir karara varılmış ve ilçe başkan adaylarımız tarafımıza bildirilmiştir”.

İŞTE ADAYLAR

Buna göre Akçaabat ilçe başkan adayımız Emre Akgün, Arsin İlçe başkan adayımız Tolga Şengül, Beşikdüzü ilçe başkan adayımız Harun Demirci, Çarşıbaşı ilçe başkan adayımız Zekeriya Karaçengel, Çaykara İlçe başkan adayımız Temel Şimşek, Dernekpazarı ilçe başkan adayımız Zeki Avni Usta, Düzköy İlçe başkan adayımız Şenol Akpınar, Hayrat İlçe başkan adayımız Salih Öztel, Köprübaşı ilçe başkan adayımız Mustafa Aydın, Maçka İlçe başkan adayımız Sedat Kongur, Of İlçe başkan adayımız Mehmet Hakan Terzioğlu, Ortahisar İlçe başkan adayımız Temel Altunbaş, Sürmene ilçe başkan adayımız Aydın Bayraktar, Şalpazarı ilçe başkan adayımız Murat Topkara, Tonya ilçe başkan adayımız Mehmet Yakupoğlu, Vakfıkebir ilçe başkan adayımız Enver İskenderoğlu, Yomra ilçe başkan adayımız Mustafa Pehlivan’dır.

Sadece Araklı ilçemizle ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. İstişarelerimiz ve Genel Merkezin değerlendirmesinin ardından Araklı ilçemiz içinde adayımız birkaç gün içerisinde belli olacak ve onu da kamuoyu ile paylaşacağız. Üç dönem görev süresi sona eren Araklı ilçe başkanımız Mustafa Tekinbaş ve Arsin İlçe başkanımız Farabi Hacıhasanoğlu’na ve görevi devredecek olan Akçaabat ilçe başkanımız Ahmet Ziya Öztürk’e hizmetlerinden dolayı Partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“KONGRELERİMİZ, TÜRKİYE’MİZİN BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞMASININ KAYNAĞIDIR”

Kasım ayı içinde belirlenen takvim çerçevesinde ilçe kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden Günnar “Kongrelerimiz, Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. Kongrelerimiz, 2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır. AK Parti 13 yılda Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrarını sağlayan, 12 yılda 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve son olarak da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden tartışmasız açık ara birinci çıkarak milletin desteğini kazanmıştır. Bu başarılar AK Parti kadrolarını rehavete sevk etmemiş ilk günkü heyecandan daha fazla bir heyecanla millete hizmet yolunda geceli gündüzlü bir çalışma içerisinde ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştırmanın gayreti içerisinde olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir" diye konuştu.









Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Hasan ayaydın 9 yıl önce

araklıya bir çivi bile çakmayan vatandaşı görmezden gelen bu kişi ve yandaşlarını inşallah birdaha o makam ve mevkide görmeyiz yeni başkan inşallah önce vatandaşa sonra araklıya hayırlı uğurlu olur

Misafir Avatar
Hasan ayaydın 9 yıl önce

araklıya bir çivi bile çakmayan vatandaşı görmezden gelen bu kişi ve yandaşlarını inşallah birdaha o makam ve mevkide görmeyiz yeni başkan inşallah önce vatandaşa sonra araklıya hayırlı uğurlu olur

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku