Siyaset:
Ali ihsan Öztürk adaylığını açıkladı

 “HER ŞEY DAHA GÜZEL ARAKLI, HER ŞEY AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN” anlayışıyla AK Parti Araklı İlçe Başkanlığına aday adaylığımızı koymuş durumdayız. Araklımızın da en büyük partisi olan AK Parti’mizi, Araklı’nın tek partisi yapma inanç ve kararlılığıyla girmiş olduğumuz bu yolda diğer bütün aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. AK Parti’mizin hizmet kervanında bulunmak bizim için bir onur ve şeref vesilesidir. Yapmış olduğumuz uzun danışmalar, müzakereler ve istişareler sonucunda ilçe başkanlığına aday adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize, ilimize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan  niyaz ediyorum. Sorumluluk isteyen ağır bir göreve talip olduğumuzun farkında olmakla beraber, içimizdeki hizmet aşkı bu yükü hafifletmektedir. 

 

 Araklımızda Büyük Türkiye Davası’nın yegane temsilcisi olan AK Parti’mizi her gönüle, ve her bölgeye taşıma azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Davamızın kurucu lideri şimdiki cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilkeleri ve prensipleri çerçevesinde Araklımıza hizmet etmek istiyoruz. Araklımızın Merkez, 50 mahallesi, 2 vadisi ve yaylalarıyla hizmete doyabilmesi için teşkilatımız ile gece gündüz çalışmayı, kendimize şiar eyledik. Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e nasihati kulağımıza bir küpe olacak, o anlayış ile hareket edeceğiz. 

 

 Teşkilatımızda arkadaşlarımız ile birlik ve beraberliği sağlayıp, kardeşliği tesis ettikten sonra; daha gelişmiş, daha büyümüş, daha çok hizmet alan bir Araklı için el ele, gönül gönüle, birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

 Girmiş olduğumuz bu kutsal ve meşakkatli yolda önce Rabb’imize, sonra teşkilatlarımıza ve daha sonra da kongre üyelerimize inanıyoruz. Hangi kardeşimiz daha iyi hizmet verecekse, hangi kardeşimiz daha hayırlı ise Rabbim onu nasip eylesin. Arkadaşlarımızın her biri, çok değerli ve saygındırlar.

 

 Desteklerinden ve takdirlerinden dolayı dava büyüklerimize, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, gençlik kollarımıza ve hanım kolları teşkilatımıza şükranlarımızı bir borç biliriz. Her şey Araklı İçin, Her şey aydınlık bir Türkiye İçin.

 

 ALİ İHSAN ÖZTÜRK KİMDİR?

 

1966 yılında doğan Öztürk, Araklı İmam-Hatip Lisesi’nden sonra Trakya Üniversitesi İnşaat Yüksekokulu’nu bitirdi. Bir süre öğretmenlik yapan Öztürk, 1998 yılında iş ve ticaret hayatına atıldı. Sırasıyla Milli Gençlik Vakfı, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde bir süre hizmet veren Öztürk, 3 yıldan beri, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Sayın; Mustafa Tekinbaş’ın yönetiminde Halkla İlişkiler Başkanlığını sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Öztürk, Araklı İmam-Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
akarabela 10 yıl önce

Yakışır abime. Şimdi den hayırlı olsun

Misafir Avatar
Muhammet Talha ozgenc 10 yıl önce

Çıkmış oldugunuz bu onurlu yolda allah yar ve yardımcınız olsun temenni ediyorum kazanan arakli olacaktır arakli hepimizi artık arakli için el ele verme zamanıdır saygilarimla muhammet Talha ozgenc

Misafir Avatar
Hasan YAKUT 10 yıl önce

Hocam hayırlı olsun inşallah. Bu millete hizmet yolunda verdiğiniz sorumluluk kararı inanıyorum ki Araklımız için çok faydalı olacaktır. Ben şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyor saygılar sunuyorum.

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku