Siyaset:
''BİZİM MİLLİTEYÇİLİĞİMİZ NEDİR BİLİYOR MUSUN?''
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Trabzon'da, Araklı'da milliyetçilik yapmak kolay. Arkadaş, sen burada bana milliyetçilik yapacağına git Diyarbakır'da yap o işareti de delikanlılığını göreyim senin. Hadi Diyarbakır'da eline bir ay yıldızlı bayrak al da bir miting yap Devlet Bahçeli" dedi.



Soylu, partisinin Araklı ilçe merkezindeki Taksi Durağı Meydanı'nda düzenlediği mitingde MHP'li gençlerle yaşadığı olayı anlattı.



"Araklı'da milliyetçilik yapmak kolay" diyen Soylu, MHP'lileri Diyarbakır'da eline bir ayyıldızlı bayrak alıp miting yapmaya çağırdı.



Soylu, "Bazen MHP binalarının önünden geçerken bana işaret yapıyorlar, kendi işaretleri var ya. Ey arkadaşlar, Trabzon'da Araklı'da milliyetçilik yapmak kolay. Arkadaş, sen burada bana milliyetçilik yapacağına git Diyarbakır'da yap o işareti de delikanlılığını göreyim senin. Hadi Diyarbakır'da eline bir ayyıldızlı bayrak al da bir miting yap Devlet Bahçeli. Sana söylüyorum git bakalım Batman'da, Şırnak'ta, Hakkari'de, Van'da, Ağrı'da yap. İzmir'de, Antalya'da, Konya'da yapmak kolay." dedi.

''BİZİM MİLLİTEYÇİLİĞİMİZ NEDİR BİLİYOR MUSUN?''



Milliyetçiliğe kendisinin ve partisinin bakışını da anlatan Soylu, "Bizim milliyetçiliğimiz nedir biliyor musunuz? Bizim milliyetçiliğimiz üretim, medeniyetimizin mirasına sahip çıkma milliyetçiliğidir, Altay tankıdır, Cirit füzesidir, Atak helikopteridir, 18 bin kilometre bölünmüş yol yapmaktır, Türkiye Cumhuriyeti'nin Merkez Bankasını boşaltanlara karşı 130 milyar dolar Merkez Bankamızda döviz rezervi bırakmaktır. Bizim milliyetçiliğimiz kuru laf milliyetçiliği değil bizim milliyetçiliğimiz Hakkari'nin Yüksekova'sında havalimanı yapıp orada ayyıldızlı bayrağı dalgalandırmaktır." şeklinde konuştu.



AK Parti'nin Güneydoğu'dan çekilmesi halinde CHP ve MHP'nin bu bölgede varlık gösteremeyeceğini ifade eden Soylu, AK Parti'nin ülkenin tek bir çakıl taşını kimseye vermeyeceğini dile getirdi.



Soylu, iktidarları döneminde ülkenin kalkındığını, geliştiğini, altyapı, özgüven, ekonomi ve demokrasi açıklarını kapattığını belirterek, istikrarın sürmesi için önümüzdeki genel seçimlerde seçmenlerin AK Parti'ye destek olmasını istedi.

Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku