Siyaset:
CHP Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ilk parti ziyaretini Millet ittifakı ortağı İyi Parti  Trabzon İl başkanlığına yaptı

 CHP Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ilk parti ziyaretini Millet ittifakı ortağı İyi Parti  Trabzon İl başkanlığına yaptı.

ARTIK HEPİMİZ CUMHURBAŞKANI ADAYIYIZ

Suiçmez, adaletin yeniden tesis edilmesi noktasında, herkesin Cumhurbaşkanı olacakmış gibi çalışması gerektiğini söyledi.


CHP’nin 28. Dönem Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ile beraberindeki CHP İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, Milletvekili Adayları, Murat Özçilingir,  İlker Akıncı ve  Mustafa Erdi Çakır, İyi Parti Trabzon İl başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan ile Trabzon Milletvekili adayları Yavuz Aydın, Aslan Güner, Av. Serpil Akçay,  Prof. Dr. Akın Çelik ve Bülent Arslan hazır bulundular.

İyi Parti İl Başkanı Fatma Başkan heyete hitaben, “İnşallah hep birlikte bu ucube sistemden kurtularak güzel yarınlara ulaşacağız. Bizim vekil adaylarımızla beraber sizlere de başarılar diliyorum. Birlikte bu işi başaracağız’’ şeklinde konuştu.

İyi Parti Trabzon 1. Milletvekili adayı Yavuz Aydın ise, “İki il başkanımızın da kadın olması Trabzon açısından kazanımdır. Bu durumdan da ayrıca mutlu olduk. Çalışmalarımızı sahada omuz omuza yapacağız. Hedeflerimiz ortak. Tek adam rejiminden kurtulmanın zamanı geldi. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanını değiştirerek 13. Cumhurbaşkanını Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yapacağız. Bununla beraber Genel Başkanımız Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak Çankaya Köşkü’ne göndereceğiz” dedi


“Anayasamız, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti diyor, ancak bu iktidar dömenimde hepsinin ortadan kalktığını gördük ve yaşadık” diyen Av. Sibel Suiçmez, sözlerini şöyle tamamladı: “Dolayısıyla hepimize siyaseten de, vatandaş olarak da çok fazla görev düşüyor. Bu durumda herkes kendisi Cumhurbaşkanı olacakmış gibi çalışmak durumunda. İlk hedefimiz 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nu seçmek ve devamında da güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüşü yapmak olacak. Oradan da bize düşen güçlü milletvekili profiliyle mücadele edebilmektir. Onu da yapabileceğimize inanıyoruz. Güçlü bir ekip olarak, Trabzon'un sesini Ankara'da duyurabilecek parlamenterlerin seçileceğine inanıyorum. Birleşe birleşe birlikte başaracağız. Eminim ayın 15'inde de o tatlı gururu birlikte alanlarda paylaşma olanağına sahip olacağız. İnsanlar nefes almak istiyor elbette ki pahalılık var, işsizlik var ama onun dışında en çok istedikleri şey ise adalet. İnsanların adalet duyguları çok zedelenmiş. Bu duygu zedelendiğinde ise devlete bağlılık da zedeleniyor. Dolayısıyla adil düzeni tekrar tesis etmek durumundayız. Bunu da hep birlikte yapacağız.”

Haer: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku