Siyaset:
Dursun Ali Bacıoğlu halk'a hitap etti

 Araklı’da manavlık yaparken kendini ‘Mesih’ ilan eden ardından da 2002 yılında Trabzon’dan, 2007 yılında da İstanbul’dan bağımsız milletvekili adayı olan Dursun Ali Bacıoğlu, şimdi de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. Trabzon’da 65, İstanbul’da ise hiçbir şekilde çalışma göstermemesine rağmen 449 oy alan Bacıoğlu, siyaset sahnesinden çekilmeye niyetli değil. 

Trabzon’un Araklı İlçesinde manavlık yaparak geçimini sağlayan 6 çocuk babası Dursun Ali Bacıoğlu ilk mitingini de Trabzon Meydan Parkında yaptı. Bir kamyonun kapağını açıp üzerine çıkan Bacıoğlu, bir araca da kurduğu ses sistemi ile vatandaşlara hitap etti. 
Ancak vatandaşlara hitap ederken aksilikler de bir türlü peşini bırakmadı. Bacıoğlu tam konuşacağı sırada ses sisteminde frekanslar karışınca bu kez hoparlörden şiir duyulmaya başlandı. 
Ancak ses sisteminde ki bu arıza yanındakiler tarafından düzeltilemeyince Bacıoğlu, kamyonun arkasından inerek ses sistemi ile kendisi ilgilenmeye başladı. 
Bunun üzerine bölgede bulunan bir vatandaş, şiirin devamını getirerek yüksek sesle okumaya başladı. Vatandaşların alkışları arasında vatandaş şiire devam ederken bu kez de Bacıoğlu’nun bıraktığı mikrofona yöneldi. Bacıoğlu, bu kez de ses sistemini bırakıp vatandaşın elinden mikrofonu aldı. Sistemde ki arızayı gideren Bacıoğlu, vatandaşların alkışları arasında mitingine kaldığı yerden devam etti. 
Ancak bu görüntüleri izleyen vatandaşların bir hayli eğlendikleri görüldü. Kimi vatandaşlarda olayı cep telefonlarına kaydetti.


TRABZON'DA BAĞIMSIZ ADAYIN MİTİNGİ paylaşan: 61saat

Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Mustafa ozturk paris 10 yıl önce

Bende burda cok guldum insanlari guldurmel icin boylelerinede ihtiyac var:))))

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku