Siyaset:
Erbakan Vakfı, Erbakan'ı Andı

 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama programı kapsamında Erbakan Vakfı Korkuteli İlçe Temsilciliği, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama programı" düzenledi. Korkuteli Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen anma programına Trabzon'un Araklı ilçesi eski Belediye Başkanı İsmail Cebioğlu'da konuşmacı olarak katıldı.

Anma programına Belediye Başkan yardımcısı Hasan ÖnalAK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Süleyman Yıldız ve vatandaşlar katıldı. Saadet Partisi İlçe teşkilatından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Anma töreninde Trabzon'un Araklı ilçesi eski Belediye Başkanı İsmail Cebioğlu, 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anlattı.

Çebioğlu, "Erbakan Hocamız inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve buna benzer birçok güzel özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Kendisi Başbakan olur olmaz da hemen bu hedeflerin gerçekleşmesi ve yeryüzünde adil bir dünya düzeninin kurulması için nüfusu 70 milyonun üstündeki 8 Müslüman ülkeyi bir araya getirip D-8 oluşumunu kurarak ilk ve en önemli adımı atmış oldu" dedi. -



Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku