Siyaset:
EZİK İNSANLARIN AÇIKLAMASI !

 Cumhuriyet Halk Partisi Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz’dan Tekinbaş’a Cevap

 

EZİK İNSANLARIN AÇIKLAMASI

 

CHP Araklı ilçe başkanı Mecit Solmaz 30 Mart’ta Sonnokta Gazetesinde Araklı AKP İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş’ın verdiği beyanına ‘Böyle bir açılamayı ancak ezik insanlar yapar’’ diyerek cevap verdi.

 

Solmaz CHP’ye terör örgütüyle işbirliği yapıyor demesi ne Ahlaki nede edepli bir anlayıştır.

Böyle bir açıklama Ahlak fukaralığından başka bir şey olamaz. Neresinden konuştuğunu bilmeyen bir AKP İlçe Başkanı için Araklı’m adına üzülüyorum. Şer güçler kimdir ve şer güçlerde çocuklarını eğitimi?

Terör örgütü kimlerdir. CHP’yi hangi suçla yan yana getirdi. Terör ve şer güçlerin adlarını koysun. Korkak olmak ve göbekten konuşmak bunların genlerinde var. Böyle açıklamaları ancak ezik insanlar yapar.

Ahlaklı bir ilçe başkanı Ana Muhalefet Genel Başkanına CHP’nin memur Başkanı diyemez. Dememeli. Ben buna böyle inanırım… Dediğim gibi ahlak insanlarda olmalı.

Bu güzel Araklı’mızın birden çok sorunu varken, yerel seçimler yeni bitmiş, birliğe ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Dertlerimiz fazla bunlarla yoğrulmamız gerekirken haddini ve hakkını aşan AKP İlçe Başkanı, CHP’yi nasıl terörle yan yana koyar.

Bu ülke hepimizin, aynı havayı soluyoruz, aynı toplantılarda yan yana geleceğiz. Aynı sokakta karşılaşacağız. Ben buradan söylüyorum. Çıkıp haddimi aştım CHP’den özür diliyorum demelidir.

Büyük lafları Ankara’dakiler konuşsun. Ahlakta edepte onların olsun. Bizler bu güzel ilçemizde ahlaklı edepli saygılı kardeşçe yaşayalım.




Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
zafer aydin 10 yıl önce

30 martin üzerinden iki ay geçmiş beeyefendinin ancak mi cevap vermek aklına gelmiş. Yoksa üzerlerinden geçen silindirin etkisinden yeni mi kurtuldu. Tabi bu silindir milletin iradesi olunca kendine gelmek te zor oluyor. EZİK OLAN SİZSİNİZ 30 MARTTA MİLLET EZDİ SİZİ SANDİKTA 10 ağustosta yine ezecek merak etmeyin

Misafir Avatar
Ustaya saygı duyan VATANDAŞ 10 yıl önce

Bence ezıkınsan konuşmasından daha çok ezerek gelen ınsan toplulugunun temsılcısı o arkadaş bukemedıklerı bıleyı koparmak ıçın yapmadıkları tezgah çalmadıkları kapı kalmadı bunlar boşuna çirpınışlar

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku