Siyaset:
Güreşçi Selçuk Çebi Form Tutuyor

 Aday Adayı Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da formunu korumak için antrenmanlarını aksatmamaya özen gösteriyor.

2016'da Brezilya'nın başkenti Rio'da yapılacak Olimpiyatlarda Türkiye'ye madalya kazandırmak istediğini belirten Çebi, aday adaylığı çalışmalarından fırsat buldukça, gördüğü ilk salonda antrenman yapıyor. Son olarak Hekimoğlu Boks Spor Kulübü'nü ziyaret eden Çebi, burada idman yaptı. Sporcularla bir süre sohbet eden Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi, "Ben de sizin gibi bu salonlardan çıktım. Üstelik o zaman bu kadar salon yoktu. Arabam yoktu, servisim yoktu. 40 kilometre minibüslerde otobüslerde seyahat ederek gelip çalışıyor, sonra Araklı'ya geri dönüyordum. Ama azmetmiştim, kazanacaktım. Kazandım. Eğitimimi de aksatmadım. TürkiyeAvrupa, Dünya şampiyonlukları elde ettim. Üniversiteyi bitirdim. Eğitiminizi de, sporu da bırakmayın. Çalışın, azmedin, göreceksiniz, başaracaksınız" dedi.

Çalışma sonrası antrenmanı izleyen gazetecilere bir açıklama yapan Çebi, "Her ne kadar sporda olduğu gibi siyasette de ülkeme, milletime hizmet çabasında olsam da, aktif bir sporcuyum ve hedefim olimpiyatlara katılıp ülkem adına bir kez daha yüzümüzü ağartacak sonuç elde etmek. Formumu korumak için aksatmadan antrenman yapıyorum. Adaylık çalışmaları için çok efor sarf ediyorum ama yetmiyor. Gezilerde ikramlar çok oluyor, sağ olsun Trabzonlular çok misafirperver. Tatlı börek yedirmeden bırakmıyorlar. Kiloya da dikkat etmem gerekiyor" diye konuştu.

Selçuk Çebi antrenman bitiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adı "Koca Yusuf" olarak konulan oğluyla gazeteciler için güreş tuttu.

Çebi daha sonra Trabzon Yalıspor Kulübü'nün etkinliğine katıldı. Çebi'ye, diğer AK PartiAday Adayları Mehmet Atalay ve Abdullah Uraloğlu ile MHP Aday Adayı Hüseyin Örs'emavi beyazlı birer Yalıspor forması hediye edildi.



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku