Siyaset:
Hamit özdağ'a plaket

 Bir dizi ziyaret için Doğu Karadeniz Bölgesi'ne gelen Başbakan recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a bazı müjdeler verdi.

Başbakan Erdoğan Atatürk Alanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada Trabzon'a 160 tekne kapasiteli bir yat limanı yapılacağını söyledi. Bu projenin ihale aşamasında olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan "yat limanı ihale aşamasında inşallah en kısa zamanda bu projeyi Trabzon'a kazandıracağız" dedi.

KTÜ'YE ÇOCUK HASTANESİ

Başbakan Erdoğan KTÜ bünyesinde bir çocuk hastanesi yapılacağını söyledi. Yaptığı konuşmada "KTÜ’yü büyüttük ve geliştirdik. Şimdi ise üniversite bünyesinde bir tane çocuk hastanesi yapıyoruz ve bunu 30 Milyon liraya yapacağız. 200 yataklı bu hastanemizi 2016 yılına kadar Trabzon'a kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

HAVALİMANINA İKİNCİ PİST

Konuşmasında Trabzon Havalimanı'na da değinen Başbakan Erdoğan ikinci pist müjdesini verdi. Havalimanı ile ilgili olarak "Trabzon Havalimanı'nı uluslararası bir hava limanı yaptık ve şimdi yeni pist ile dahada büyüteceğiz" dedi.

ŞEHİR HASTANESİ GELİYOR!

Trabzon'a yapılacak olan Şehir hastanesi ile ilgili de konuşan Başbakan Erdoğan "Trabzon 600 yataklı bir şehir hastanesi kazandıracağız. Bu hastanenin toplam bedeli 301 Milyon TL. Onun ihalesini de yapacağız" dedi.


Başbakan Erdoğan konuşmasının sonunda hayırseverlere plaket verdi. Araklı’dan Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine katkılarından dolayı Erdoğan’ın plaket verdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku