Siyaset:
Her şey Araklı için

 Yaklaşan genel seçimlerde Ak partiden aday adayı olan Dr.Yunus Karabela ve Dr.Celal Tekinbaş Araklı'da ziyaretlerde bulunuyorlar.Bugün Araklı'da bir cenazeye katılan iki aday adayına da halk tarafından destek geldi.Görüşlerini sorduğumuz aday adayları; bizim amacımız ve gayemiz doğup büyüdüğümüz cocukluğumuzun ve gençliğimizin geçtiği Araklı'ya hizmet etmektir dediler 


                                                                                   DR.CELAL TEKİNBAŞ KİMDİR..

 1970 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. 1993 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’ni bitirdi. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden uzmanlığını aldı. On beş ay Trabzon Numune Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalında Yrd.Doç. Dr. Olarak göreve başladı.

    2005 yılında iki ay süreyle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 2007 yılında üç ay süreyle Paris Sud Üniversitesi Marie Lannelongue Hastanesi’nde çalıştı. 28 Ocak 2009 tarihinde Doçent ünvanını aldı. 2006-2010 yılları arasında Trabzon Tabip Odası yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2010-2012 yılları arasında Merkez Konsey üyeliği yaptı. Ayrıca 2006-2009 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi tıp Fakültesi yönetim kurulu ve yürütme kurulunda Yardımcı Doçent temsilcisi olarak görev yaptı.

    Türk göğüs Cerrahisi Derneği, Akciğer Kanseri Derneği, Türkiye Solunum Araştırma Derneği ve Toraks Derneğine üyedir. Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanmış 32 adet ve ulusal dergilerde yayınlanmış 20 adet makalesi bulunmaktadır.

    Evli ve iki çocuğu bulunuyor


                                                                   
          DR.YUNUS KARABELA KİMDİR..

1969 Yılında Trabzon'un Araklı İlçesi Taştepe Köyü'nde doğdu. İlkokulu Bayburt ve Araklı'da okudu. Ortaokula Araklı İmam Hatip Lisesi'nde başlayıp, Trabzon İmam Hatip Lisesi'nde devam etti. Sonrasında lise eğitimini Araklı İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1988 Yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 1994 yılında buradan mezun oldu. 2 yıl kadar Pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim dalında asistanlık eğitimine başladı.



Buradaki eğitimini 2000 yılı sonunda bitirdi. 2001 Yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Eyüp İslambey Semt Polikliniğine Göz Hastalıkları Uzmanı olarak atandı. 2006 yılında kamudaki görevinden ayrılarak, İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Semtinde bulunan Özel Nisa Hastanesi'nde çalışmaya başladı. Halen bu hastanede Göz Hastalıkları Kliniğinde çalışmaktadır. Evli; ikisi erkek, biri kız üç çocuk babasıdır.



Ortaokul yıllarından itibaren özellikle kültürel çalışmaların içinde bulundu ve temsil ettiği okul adına birçok başarı kazandı. Tıp Fakültesi öğrenciliği sırasında oldukça yoğun sosyal çalışmalar yürüten büyük bir ekibin içinde yer aldı. Konya Karaman Tabib Odası sahipliğinde Tıp Fakültesi öğrencilerine hitap eden bir öğrenci bülteninin yayın kurulu başkanlığını yaptı.



İstanbul'a yerleştikten sonra İstanbul'a yerleşmiş olan özellikle Araklı'nın eğitimli, yüksek tahsil görmüş bireylerini biraraya getirme çabaları içinde bulundu. 2006 yılında bu çalışmalar ve birliktelik arayışları İstanbul Fatih Merkezli Genç Araklı Derneği'nin kuruluşu sağladı. Kurucu üyesi olduğu bu derneğin ilk olağan genel kurunda Yönetim Kurulunda Başkanı seçildi.





Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku