Siyaset:
Konser...

 Araklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 29 Nisan Çarşamba saat 19.00’da Araklı Belediye Kültür Salonu’nda; değerli sanatçılarımız Ali KINIK ve Ozan Arif ATILGAN’ın katılımlarıyla “Türk Gençliği Gökbörü’nün İzinde Konseri” düzenleyecektir.

Araklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Embiya CEVAHİR, konser proğramının içeriği ile ilgili yaptığı açıklamada: ”Öncelikle konser faaliyetimizin hazırlanmasında emeği geçen ve de desteğini bizlerden bir an olsun bile esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Araklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak sosyo-kültürel faaliyet sahasında ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz. Sosyo-Kültürel faaliyetlerin bireyin sosyalleşmesi açısından ne derece öneme sahip olduğu bilimsel bir gerçektir. Sosyalleşemeyen birey toplu yaşam geleneğine ait kültürel ve de ahlaki gerekleri yerine getiremez. Getirme şansı da yoktur. Sosyo-Kültürel problemlerin çözümünde bireyi esas almalıyız. Nihayetinde toplum bireylerden müteşekkildir! Bu alanda esaslı sorumluluğu olan resmi kurumları daha aktif olmaya davet ediyoruz. Büyük Türk Milleti’nin ulvi çıkarlarına hizmet etmeyi görev edinmiş bir teşkilatın ilçe başkanı olarak teşkilatımızda aktif görevler alan ülküdaşlarımızla beraber tüm olumsuz şartlar altında dahi başarılı faaliyetlere imza atmanın gurur ve onurunu yaşamaktayız. Günümüz siyasetinin “esaretinde”dahi bizlere destek olan değerli insanlarımızı, gelecek zamana ışık tutmak adına, arşivlerimizin en güzide sayfalarında kayda aldığımızı özellikle belirtmek istiyorum.

Araklılı hemşehrilerimizden beklentimiz bizleri yalnız bırakmamalarıdır.Bu bağlamda bütün hemşehrilerimizi ;“Türk Gençliği Gökbörü’nün İzinde Konseri ”mize davet ediyorum.”dedi.



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku